Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 19

Wątek: wiek terrarystów

wiek terrarystów

Zastanawiam się, kto jest najmłodszą osobą , a kto najstarszą osobą na forum.
    Ja mam na przykład tylko 13 (prawie 14) lat i myślę, że nie ma bardzo wielu osób w moim wieku, interesujących się terrarystyką(i nie tylko).

POZDROOFKA !

Re: wiek terrarystów

fajnie ze sie interesuja, ale skutki tych zainteresowan sa niekiedy tragiczne... ogolnie na tym forum tepi sie wszelaka mlodziez ponizej 15 roku zycia włącznie, trudno tego nie zauwazyc :>>>>

Atrax Robustus
    Guest

Jak tu trafilem 2 latka temu to mnie nikt nie tepil :]

Wlasciwie to tu wiek specjalnie wiele do gadania nie ma, ale jak ktos pisze glupoty, to wtedy moze miec nieprzyjemnosci :P

Czy to znaczy ,że ktoś mnie wytępi ???????

Damian Strugliński
    Guest

Nie martw się, ja mam 11 i mimo początkowych błędów szybko się uczę - młode organizmy mają tę przewagę
    W Poznaniu na spotkaniu terrarystów było bardzo fajnie i mimo, że byłem najmłodszy nikt mnie nie tępił i chyba o to chodzi.

Bardziej doświadczeni są proszeni o wsparcie, pomoc i konstruktywną krytyką, a nie "tępienie".
    Młody ( może i głupi ) nie znaczy niewyuczalny!

Pozdrowienia
    Damian

heheh ale fart ja mam juz 16 lat . Pająkami zajmuje sie od 3 lat i jak dotąd żaden z moich pupili nie cierpiał przeze mnie, miałem jeden przypadek śmierci ale to z winy naszej kochanej poczty polskiej, poniewaz padł podczas podróży do mnie. Wiec Double mam nadzieje, że nie będziesz mnie tępic w końcu mam powyżej 15 lat(joke)

ja mam 18 i nikogo nie tępię z powodu wieku

Atrax Robustus
    Guest

Dragonette -> Chodzi o ludzka zlosliwosc

hehe ja też mam 11 i nikt mnie też nietępi. Tylko na czacie jak czasem gadam z kimś i spojży na nick (na czacie mam profesorek11) to pyta czy mam 11 lat a jak odpowiem mu że tak to czasem przestaje gadać, albo jeżeli jestem z nim sam do idzie sobie.

PS. Też jesteś z Poznania Damian??

Damian Strugliński
    Guest

Cześć Radek!
    Też jestem z Poznania

Pozdrowienia
    Damian

Uprawnienia umieszczania postów