Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Wątek: gekon, fotki, pytanie

Mieszany widok

Kunoichi
    Guest

gekon, fotki, pytanie

nowiec, zrobilam gekowi fotki, i teraz pytanie fotki niewyszly, tylko 1 ledwo ledwo bo cholernie jasna byla...........czy to wina swietlowki zapalonej? czy jak?? amoze przy zapalonej swietlowce trzeba wylaczyc flesha??? amoze wlaczyc jakies inne swiatlo a swietlowke wylanczyc? co zrobic zeby fotki wyszly??? jak wy robicie????....aparat jest dobry bo poprzednie klisze wychodzily (tak sobie zartuje ze moze gekon to wampir czy cos i na fotkach niewychodzi hehe

Re: gekon, fotki, pytanie

to zwykła lustrzanka czy jakaś lepsza, jak coś to ustawa na "auto" żeby sam dostosował czy włącxzyć lampe czy nie, jak coś to możesz sprubować wyłączyć świetlówke i zrobić zdjęcie, i pamiętaj że jak robisz z lampą to nie możesz trzymać zablisko aparatu bo zdjęcie bedzie prześwietlone. trzymaj conajmniej w odległości conajmniej 50cm

ciekawa jestem o jakiej lustrzance mowisz jako zwyklej? moze cyfrowej? za kilkanascie setek?

zwykła lustrzanka-masz możliwość robienie zdjęć z lampą lub bez, brak zoomu, brak jakich kolwiek innych opcji. To jest zwykła lustrzanka.
    niezwykła lustrzanka:-)-to taka gdzie mas wiele pcji ustawiania światła, balans bieli, ustwienia lampy błyskowej, zoom, makro itp itd. Przy takiej lustrzance masz wiele możliwości, nie trzeba wyłączać lampy żeby w terra żeby zdjęcie wyszło ładnie, wogóle nie trzeba kombinować z oświetleniem vo często takie aparaty mają obje auto i same ustwaiają światło

rozumiem o co Ci chodzi teraz z tym "zwykła". bylam ciekawa czy zwykla cyfrowa czy zwykla zwykla ja mam "zwyklego" cyfraka, ale na razie nie stresuje gekonka

cyfrówka to cyfrówka, a ta zwykła zwyła to lutrzanka:-)

Uprawnienia umieszczania postów