-
Re: Co sie dzieje z GG
więc ludzie.. trzeba ustalić na co się przerzucamy
-
"Przepraszamy za klopoty z dostepem do serwerow GG w dniach 10-11 stycznia 2004, ktore moga nastapic ze wzgledu na prace przy wprowadzeniu nowego systemu taryfikacji. Od poniedzialku (12.01) serwery GG beda juz calkowicie stabilne. Od poniedzialku uruchomienie dostepu na kolejne 30 dni nastapi 15 sekund po wyslaniu SMSa o tresci:"twoj_numer_GG" na numer 7955 za 9,88 + VAT
Producent GG zamierza wprowadzić opłaty za korzystanie z programu Firma
SMS Express uznała, że aby uporać się z ciągłymi kłopotami z łączeniem
się z serwerem musi zainwestować w nowe łącza i serwery. Dodatkowo
producent GG uznał, że większość użytkowników zaprzestaje korzystania z
GG na korzyść innych komunikatorów. W tej chwili są przeprowadzane
badania i wykonywane są statystyki ilości przesłanych wiadomości przez
Twoje GG. Jeżeli wyślesz tą wiadomość do minimum 10 osób (im więcej tym
lepiej) Dostaniesz darmowe GG"
NO JAAAAAASNE KURDE JAAAAAASNE
-
hehe, dobra sciema
-
taa... a pozniej sie ludzie dziwią, ze serwer sie zapycha
-
jezu czy wy jestescie tak naiwni az (przeciez nie dostaliscie tej wiadomosci od tworcy gg), porpostu ktos se to wymyslij jako kolejny zart i zeby znowu przepchac server gg, OPANUJCIE sie chociaz do czasu az nie napisze tego sam producent lub bedzie pisac na ogolnej stronie gg.
-
fryzjer.. chcę się przerzucić bo GG często pada, a nie dlatego, że jakiś pionek rozsyła do ludzi takie głupoty...
-
Fakt, to co sie dzieje jest conajmniej wkurzające. Proponuje przeprowadzke na tlena Ja juz sobie sciagam go.
-
jest jeden problem w tlenie... nie można wysyłać plików ludziom z GG(to dla mnie bardzo ważne).. poza tym co z tego, że tobie tlen nie padnie, jak i tak zdecydowanej większości ludzi z listy kontaktów padnie GG i i tak z nimi nie pogadasz :/ mimo wszystko również uważam, że tlen jest o wiele bardziej funkcjonalny
-
A ja korzystam z narazie chyba dość mało znanego programu WPKontakt (www.kontakt.wp.pl) i z tym programikiem nic niepowinno się dziać bo chyba WP ma dość "mocny" server.
PS. Gdy kiedyś bratu niechciało działać GG to ja włączyłem WPKontakt i przez niego udało się połączyć z serverem GG. Ale oczywiście nikogo niebyło bo prawie wszyscy łączą się przez GG, a ono jak już wyżej pisałem niedziałało ). Była tylko kumpela która łączy się z GG przez WPKontakt
-
Szanowni Użytkownicy Gadu-Gadu!
W związku z informacjami rozpowszechnianymi wśród użytkowników w formie tzw. "łańcuszków" informujemy, iż nie planujemy wprowadzenia odpłatności za używanie Gadu-Gadu. Szczególnie przestrzegamy przed wysyłaniem SMSów o podwyższonej opłacie (w postaci 7....) które rzekomo miałyby być formą opłaty. Serwis Gadu-Gadu jest z powodzeniem utrzymywany z reklam wyświetlanych podczas korzystania z niego, i nie przewidujemy zmiany tego stanu rzeczy.
Wszelkie informacje dotyczące serwisu Gadu-Gadu są umieszczane wyłącznie na stronie www.gadu-gadu.pl lub w komunikatach wyświetlanych w specjalnym okienku programu (tak jak niniejsza wiadomość). W szczególności prosimy o ignorowanie wiadomości podpisywanych przez rzekomych "administratorów Gadu-Gadu" które często służą do wyłudzenia ważnych informacji, np. hasła.
Ponadto informujemy iż przerwa w działaniu serwisu w dniu wczorajszym, tj. 9-10-2003r. była spowodowana prowadzeniem zmian na centralnym serwerze Gadu-Gadu.
Dziękujemy i zapraszamy do korzystania z serwisu Gadu-Gadu,
Polskiego Komunikatora Internetowego
Zespół Gadu-Gadu
Uprawnienia umieszczania postów