-
Re: ankieterzy z urzędu skarbowego...
-
Zapewniam Was że żadnym programikiem nie da się usunąc wszystkich danych doszczętnie.
Co do samych kontroli, juz sam nei wiem co myslec, wszscy mówią inaczej ale na wszelki wypadek nie przyznaje sie do kompa :P
-
wcześniej też uważałem to za bajkę... wydaje mi się jednak, że jeśli nie jesteś piratem, bądź neta używasz tylko do przeglądania to raczej cie nie odwiedzą...
-
hehe, elektronicy już wymyślily sposob
trzeba zlutowac jakies tam dw piny na płytce dysku i nie edzie dzialal ani nie bedzie do neigo zadnego dostepu.
potem wystarczy lut przerwac i już działa z powrotem
-
Niestety to prawda... W moim rodzinnym miescie (Międzychod) chodzi co jakis czas kilku pac... z nakazem sadowym -wchodza praktycznie wszędzie. Głownie chodzi o legalne windowsy itp. Cięzka sprawa -nie wystarczy jedna plytka na kilka kompow jak by sie wydawalo...
-
aaaaa widzicie
-
To się nazywa siła plotki ! Nawiasem mówiąć od kiedy MP3 do własnego użytku są nielegalne ?
-
a od kiedy windows to mp3?
-
"i nie konecznie chodzło im o mp3"
-
OPANUJCIE SIĘ
LUDZIE OPANUJCIE SIĘ!!!!!!!
Niektórzy tutaj zachowują się jak dzieci, które uwierzą we wszystko co się im powie np. św. Mikołaj. Naprawdę myślicie że policja nie ma lepszego zajęcia niż nawiedzanie wszystkich co mają komputery w domach??????? W to odzyskiwanie danych też wierzycie??????? Nad dyskiem minister Jakubowskiej siedzieli najlepsi specjaliści a zajęło im to kilkanaście dni, nie mówiąc już o kosztach!!!!!!!!!!
Uprawnienia umieszczania postów