Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 24

Wątek: Nowy gatunek

Atrax Robustus
    Guest

Re: Nowy gatunek

Jeszcze ktos powie, ze jestem statsiarzem :P

no Double - fajny opis pajaczka hehe...widac ze za duzo Lord of the Ring sie naoogladalas :P hehe...

nie duzo, tylko wczoraj (pajaczek byl fajnie wiernie zrobiony)
    atrax, przybij piątke <lol2> (psst, a co to jest statsiarz..?)

statsiarz nabija sobie duzo punktow tu np ilosc postów tak mysle ze o to im chodzilo

Aha no i trzeba dodac ze szeloba w odroznieniu od wiekszosci pajakow mimo ze ma 2 zeby jadowe to atakuje jednym ja tez wczoraj bylem, jak wrazenia?

Warto isc na ten film ?
    ja wybieram sie we wtorek do kina na ten film ;]

Lepszy niz 2 wieze w kazdym razie. Ale jeszcze raz musze obejrzec zeby miec jakas opinie.

Fany pajączek by był.
    tak a propos to "Lord..." jest tylko do czytania?

chmm własnie tez wiekszosc moich znajomych twierdzi, że '3' jest lepsza od '2' i w ogóle jest arcydziełem. ja osobiście uwazam ze '2' byla najlepsza - była poteznym odskokiem od raczej "spokojnej" '1'. Ale na 'powrocie króla' juz ziewalam. mysle ze po prostu 'przejadlam' sie tym patosem i niesamowitymi efektami 'dwóch wież', w '3' oprocz zniewalajacyh efektow specjalnych juz mnie nic szczegolnie nie porwalo czy zachwycilo - widzialam przeciez to juz w '1' i '2'. ogolnie uwazam '3' za troche rozlazłą i z mniejszym "duchem". osobiscie za tolkienem nie przepadam (wychowalam sie na 'nowoczesniejszej' fantastyce i tolkien mnie nuży) ale i tak zarowno przed ekranizacją i pierwowzorem chylę czoła

(PS James, o co ci chodzi z tym 'lordem'? bo nie zrozumialam)

Uprawnienia umieszczania postów