Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 24 z 24

Wątek: Nowy gatunek

szwedzki
    Guest

Re: Nowy gatunek

yak dla mnie trojeczka była co najmniej mniam! ale tez musze isc raz yeszcze...

mysle ze była zrobiona tak jak miała byc. w koncu w ksiazce tez bylo podobnie 1 - light, 2 - cos sie dzieje, 3 - rzeź.... i tak było chociaz w trojce zaowazyłem ze najwiecej motywów (w stosunku do ksiazki) wycieto o ile pamietam bo dawno czytalem....

zreszta jestem malo obiektywny bo tolkiena uwielbiam i zawsze mazyłem aby ksiazke przełożono na duzy ekran..

a moze by tak nowy post? "co sadzicie o władcy?" ;] hehe

Ja za bardzo na zgodnosc z ksiązką nie patrze, byleby nie było czegsc wrecz smiesznego i przyjmuje, ze jest to wizja rezysera. Wladce "pierscieni czytalem" hmm... ok 8 lat temu, wiec szczegolow nie pamietam :> Ale najbardziej mi sie podobały 2 wieze. W powrocie krola było za duzo "polityki", mialem w koncu dopiero kilkanascie lat :>

ZakkWYLDE
    Guest

film świetny,jak dla mniue lepszy od 2,a co do opisu-nie wolno używać tycch niebieskich żarówek bo źle wpływają na samopoczucie pajączka:P

Tylkonie wiem po co niektore sceny PJ wprowadzil typu: Gandalf bije Denethora laska po lbie, albo plonacy Denethor biegnie sobie i skacze ze szczytu twierdzy Minas Tirith

Uprawnienia umieszczania postów