Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 18

Wątek: Kto ma wielkiego kaca po sylwku

Mieszany widok

Gunseg
    Guest

Kto ma wielkiego kaca po sylwku

Jak wyżej...wpisujcie sie!!!

Ja mam takiego kaca, że ledo egzystuje, zaroz sie kropłówa podepna do kabla bo już nie wytrzymuja tych dreszczy!!! Za dużo......17 piw marki Ambrosius Kauffland Rulez!!!

Re: Kto ma wielkiego kaca po sylwku

Czerwony barszczyk najlepszy na kaca... ;o)

To Ty wypiłeś ponad 8 litrów piwa!!!! I jeszcze żyjesz....? :O)

Mi bardziej niż kac dokucza silny ból w kilku miejscach... poślizg na stromych schodach - nieprzyjemne uczucie... ;o)

Mnie bola nogi od tanczenia........i jeszcze reka ..upadek na lodzie :P

ja to odlocik ale nic nie pilem, wiecie jak jest

kurde a mi dała matka własnie szampana z lodem na 'kaca' i ludzie, nie uwierzycie jak mnie teraz siekło!! raaaaaaanyyyy gdzie jest sufit a gdzie podłoga....holy shit

Mi się udalo opanować zanim zaliczyłem zgona Zrobiłem kilka rundek po ogródku w krótkim rękawku i tak zmarzłem że wytrzeźwiałem Ale fajnie się patrzy na innych jak ledwie żyją :P

Heh mi sie w ostatniej chwili znaleść wkręte na sylwka, po 0,5L finlandi i 3 pilsnerach straciłem świadomość kiedy sie obudzilem dwie godziny poźniej jakie bylo moje zdziwienie jak zorientowałem ze leże w krótkich spodenkach w ogródku. Dzisiaj miałem megakacucha ale po 1 leszku i barszczyku przeszło.

wlasnie wstalem :P wlaczylem kompa , a tu taka dyskusja ) hehehe ....
    Ja osobiscie kaca jeszcze nie mam bo jeszcze jestem pijany................
    Pozdrawiam i wszystkiego najlepszego w nowym roku !!!
    Kuba

Mi pomogła kąpiel w jeziorze około 23:30, 31.12.2003 ) tylko żeby popływać musiałem kruszyć lód... ;o)

ja nawet swoich browarkow nie wypilem bo jakisc gosc co go poznalem na imprezce to co chwila przynosil 0,5l.nie wiem skad.hehe.wydalem 40zl niepotrebnie.ale teraz w domu mam zapasik...a i jeszcze wymienilem po strzale w ryj z jakims wielkim turem.ale nas odciagneli od siebie.gosc nie wiadomo dlaczego nagle mi przywalil to mu oddalem.i mam pamiatke.troche siny luk brwiowy i slad jego zeba na mojej piesci.hehe.a kac juz sobie mnie opuscil !!2004!!

Uprawnienia umieszczania postów