-
Re: METAL
Hehe, pajacu
Nie odzywalem sie bo akurat staralem sie wyliczyc ile bedzie kosztowalo przemienienie piwnicy w ptasznikarium (otrzymana kwota jest zatrwazajaco niska!!! ja to zrobie!!!)
Co do mojego posta : zgadzam sie w 100% z opinia, iz post Twoj jest rodem z Czata jakiegos. Zwlaszcza zauroczyl mnie CAPS LOCK. Poniewaz ja nie chce byc utozsamiany z czyms takim->stad moja odpowiedz.
Poza tym byc moze nie kwalifikuje sie, gdyz slucham rowniez (m.in.) Doom-to jest (a raczej byl ;/ ) grind :], Agnostic Front-ale lysy nie jestem i np. Queen-> gejem tez nie.
-
-
a ile bedzie kosztowało ptasznikarium :P? hehehe
-
Ponizej 500 zl.
W piwnicy jest rura CO, a okno jest szczelne, takze nawet zima w nocy utrzymanie pow 20oC to nie problem (zwykly grzejnik z termostatem da rade)
Nawilzacz to wydatek ok. 200 zl- i to juz jest calkiem przyzwoity.
Do tego trzeba pomalowac, uzupelnic ubytki w tynku (estetyka :>)
Regaly sa, co prawda drewniane i trzeba by je "odrestaurowac" ale jeszcze wytrzymaja (w ostatecznosci pochodze po aukcjach komorniczych i kupie jakies uzywane ze sklepu).
Oczywiscie teraz koszt "wsadu zwierzecego" a to juz jest zupelnie inna historia...
-
COB - tak sie sklada ze to pytanie jest troche infantylne , i tak jak MAjStER powiedzial rodem z jakiegos czata (
Dlatego nikt nie podją tej dyskusji :P
Pozdrawiam ! Kuba
-
Dlatego, mimo ze metal jest jednym z moich zainteresowan (inni zbieraja znaczki, a ja slucham i slucham), to tez nie podjalem dyskusji, mimo, ze moglbym mowic i mowic o tym wspanialym gatunku.
Uprawnienia umieszczania postów