-
Re: Pod choinkę
ja do szkoły tez niebardzo lubie chodzić, pływac lubie i nieźle mi to idzie więc jeden medal więcej sie przyda, a kura na wopr poprostu daje mi prace i kase na wakacje, więc opłaca sie go zrobić, tymabardziej że jest łatwy
-
fajnie, że kura jest łatwy.. ale lepiej idź już spać :P :P :P
-
hehe no ide spać już bo na 10 mam te zawody(Grand Prix Bytomia hehe 7 zaowdów i dopiero w kwietniu bedzie finał:-) )
-
powodzenia.. i wyśpij się dobrze
-
dzięki, jeszcze nieśpie bo negocjuje zamiane hehe:-)
-
mnie już wtedy nie było :P
-
Niemogę być gorszy od innych wiec proszę o:
- Nowe terra 120/100/70 (wys/dł/szer) Z płyty OSB lub ze szkła
- Mikołaju nieściemniaj jak sie postarasz do załatwisz jakaś 50cm agamke błotną (najlepiej dorodnego samca, jak będzie samica to sie nie obraże),
-Wyposazenie do terra,
-Nowego kompa (wymagania są napisane w liście który Ci posłałem niedawno),
długa jest moja lista...więc dowiesz sie jej dalszej częsci z listu ;D \na tych żeczach zależy mi najbardziej.
-
to ja poprosze o ladnego mlodziutkiego zdrowego regiusa! jesli nie masz czasu to moze byc tak w styczniu(no terra teznie odmowie :P)
-
mi już sie życzenia spełniają, dzisiaj dwa pajączki przeszły bez problemowo wylinki:-D kędzior przeszedł 6 wyl a cambridgei 4 wyl jego wylinka ma 2cm z nogami a on teraz ma 3cm z nogami, sporo urusł:-)
-
hihih moje też Mikołaj podał mi przez moją żonkę kaskę i powiedział jej że mogę całą stracić na pająki to wydaje mi się że sobie jakieś małe żabki kupię i parę pajączków.A swoją drogą gdzie ona tego Mikołaja spotkała ? systematycznie co rok się z nim spotyka podejrzane
Uprawnienia umieszczania postów