-
Re: Pod choinkę
A ja chcę żeby ojciec przestał się bać pająków !!! bo nie mogę kupić kolejnego ((
-
ja tez king, ja tez ((( wezme w zastaw pod hipoteke :P
-
A ja chce żeby moja smitka, auratum i genikulata była duuża i zrobiła mi piękny kokon z 500 małymi.
-
A ja chce nastepna flache J. Danielsa (niekoniecznie pod choinke, moze byc zaraz).
Poniewaz calu rok bylem niegrzeczny, jako dodatek moze byc tylko karton Becks'a :}
-
a ja chce poecilotherie smithi i kokon poecilotheri metallica tyle mi wystarczy do szcześcia mikołajau
-
Oooooo a ja kce zeby moja versi wreszcie wyliniala, a blondi przestala miec shizy
-
-
a ja bym chciala zeby te swierszcze wstretne juz mi nie cykaly po nocach i samca C. bicinctores moze ktos ma i bedzie moim prezentodawca? (ciasteczka z mlekiem na parapecie zapewnione-chyba ze jest jakis mikolaj lubiacy % to olmeca zlota, srebrna, goldwasser i j.walker na parapecie beda staly
-
noelka... ja świerszcze wstawiłem starym do pokoju i mam spokój hmmm... a na tym parapecie znajdzie się jeszcze CIN & CIN bianco Wermouth(dobre i tanie) ? ? ?
-
hehe no to masz dobrze:> moje stoja w salonie a i tak je slysze przez sciane :> majster a co do alkoholu to moze byc nawet martini i chivas regal i sake oryginalne z japoniii, i uzo i wodka brazylijska. jak znajdziesz oczywiscie samca C. bicinctores. :>
Uprawnienia umieszczania postów