Strona 2 z 5 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 50

Wątek: Pod choinkę

Re: Pod choinkę

A ja chcę żeby ojciec przestał się bać pająków !!! bo nie mogę kupić kolejnego ((

ja tez king, ja tez ((( wezme w zastaw pod hipoteke :P

A ja chce żeby moja smitka, auratum i genikulata była duuża i zrobiła mi piękny kokon z 500 małymi.

walter
    Guest

A ja chce nastepna flache J. Danielsa (niekoniecznie pod choinke, moze byc zaraz).
    Poniewaz calu rok bylem niegrzeczny, jako dodatek moze byc tylko karton Becks'a :}

a ja chce poecilotherie smithi i kokon poecilotheri metallica tyle mi wystarczy do szcześcia mikołajau

Oooooo a ja kce zeby moja versi wreszcie wyliniala, a blondi przestala miec shizy

PaWeL^
    Guest

mi tam wystarczy:
    -jeszcze 1 osobny pokój, w którym mógłbym mieć wszystkie terraria ( )
    -dożywotnie zaopatrzenie na pokarm dla moich zwierzaków ( )
    -dożywotnie opłaty za prąd ( :d )
    -z 5 tys. zł na zaqpy nowych zwierzaków i ich domków )))

noelka
    Guest

a ja bym chciala zeby te swierszcze wstretne juz mi nie cykaly po nocach i samca C. bicinctores moze ktos ma i bedzie moim prezentodawca? (ciasteczka z mlekiem na parapecie zapewnione-chyba ze jest jakis mikolaj lubiacy % to olmeca zlota, srebrna, goldwasser i j.walker na parapecie beda staly

noelka... ja świerszcze wstawiłem starym do pokoju i mam spokój hmmm... a na tym parapecie znajdzie się jeszcze CIN & CIN bianco Wermouth(dobre i tanie) ? ? ?

noelka
    Guest

hehe no to masz dobrze:> moje stoja w salonie a i tak je slysze przez sciane :> majster a co do alkoholu to moze byc nawet martini i chivas regal i sake oryginalne z japoniii, i uzo i wodka brazylijska. jak znajdziesz oczywiscie samca C. bicinctores. :>

Uprawnienia umieszczania postów