Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 12

Wątek: ALE BAJER

Z_Y_G_I
    Guest

ALE BAJER

http://www.marketuv.pl/?s=zestawy --> zobaczcie sami hehehehehe

Re: ALE BAJER

mam to i polecam tzn. jeżeli ktoś jest w potrzebie wspomożenia się ściągą ;-)

Pozdrawiam
    Serpent

jey
    Guest

LUDZISKA !!!!!!!!!!!
    Kupiłem w listopidzie zestaw Extremal MAX ...
    W poprzednim roku milem z Niemieckiego, Fizyki, wosu i z histori mialem zagrozenia (musialem poprawaic kulem dziennie po 5 h) a teraz kupilem ten zestwik i teraz mam srednia 4,3 (z histori=+5) ON JEST COOL!! kupcie to !!!!!!
    W NAUKE WARTO INWESTOWAC :-D

to wypowiedz jednego kolesia z tej strony co wy na to ? czyz nie jest to zalosne... ja tez nie jestem za uczeniem sie przedmiotow ktorych nie lubie dlatego powinny byc specjalizacje i mlodziez wybieralaby czego chce sie uczyc a takie cos wcale nie jest cool bo kolo nawet nie zdaje sobie sprawy ze w ten sposob oszukuje najbardziej samego siebie!!! czym jest szkola jak nie przygotowaniem do doroslego zycia zastanowmy sie bo rosnie nam pokolenie coraz to wiekszych krotkowzrocznych kretaczy i oszustow/ jacy juz po czesci wladaja naszym panstwem/ ktorzy za jakies czas sami beda narzekac na panstwo w ktorym zyja na korupcje afery teraz wiadomo skad sie wszystko bierze wiec zastanowmy sie i badzmy cool w inny sposob na codzien a nie oszukujmy sie i grzebmy swoj narod i samych siebie....

nie wiem po co komu takie gówno... mi się nie chce nawet ściąg pisać...

blah to fajnie wyglada.. ale w ofercie w praktyce jeden wielki shit... mialam to w lapkach, kumpel dal sie wrobic posciagal troche a pozniej doopa bo nauczyciele juz o tym wiedza... a chcial sobei potranowac sciaganie przed matura

ja tesh mam i niezłe jest, ale z lenistwa żadko ściągi robię :P

cierpisz więc na to na co ja

ale ta zabawka do podsluchiwania moze byc fajna, mial to ktos z was?? jak tak to powiedzcie jak to sie sprawue, czy faktycznie slychac szepty z odleglosci??

Niby te ściągi nie są moralne ale nie da się nauczyć wszystkiego.... Po co mam się przykładać do historii czy matmy skoro nie mam zamiaru mieć nic wspólnego z tymi przedmiotami?? Wiem co mi potrzeba umieć a czego nie i nie widze nic złego w robieniu ściąg z takich "dodatkowych" przedmiotów. W końcu dobre świadectwo jest potrzebne na studia.

a ja widze coś złego.. to zwykłe oszustwo :P

tak na serio to mi takie coś nie jest potrzebne... nie ściągam bo nie chce mi się ściąg robić...

Uprawnienia umieszczania postów