Pokaż wyniki od 1 do 10 z 10

Wątek: karłowacenie węży

Mieszany widok

karłowacenie węży

mam pytanie kcialem sobie kupić jakiegoś duśiciela albinosa ale tylko pytony tygrysie albinosy są nawet tanie jak na moje możliwości tylko pzeraża mnie rozmiary tego węża jest jakiś sposuub na skarłowacenie tego weza do rozmiaruw max 2m

Z gury dzięki za odpowiedzi

Re: karłowacenie węży

po pierwsze pisze sie CHCIAŁEM... a tak poza tym jestes chyba pie*********!!! pardon very much, ale to co mowisz jest chore!!!!! jak nie chcesz miec duzego weza albinosa to se kup biala sznurowke do trampek.... bozeee czego ludzie nie wymysla!!!!! to chyba jakis zart?!?!?!

(a rozmnozenie myszy to zadna sztuka, wystarczy je odlozyc na dwa tygodnie i masz stadko:>)

heh...dokladnie Double
    Kord - jezeli nie pasuje Ci wielkosc weza, to kup innego albo mam lepszy pomysl sam się przytnij - najlepiej o glowe :P

Lord_Leoric
    Guest

no wlasnie! bez komentarza.... co ty chcesz zrobic wężą bonzai ?????

Kord jesteś "siurnięty" mówiąc bez wulgaryzmów

Nie jezdzijcie po nim, uslyszal od jakiegos kolesia na czacie ze jak malo bedzie go karmil to mu sie zrobi maly

To niech nie powtarza głupich i bezsensownych teorii o karlowaceniu wezy :/

To juz powiedzcie jemu, ja tylko stanalem w jego obronie, wiem jak to jest jak pol forum na jezdza na kogos.

Ty chyba głupi jesteś !

Jak chcesz coś skrócić to siebie o głowę. A wyobraź sobie jak by cię rodzice wsadzili
    do małej klatki. Zwierzęta potrzebują przestrzeni życiowej , tak jak człowiek.

Myślałeś że jak umieścisz takiego samego posta na innym forum to będziesz miał więcej odpowiedz. Napewno nie!

POZDRAWIAM: ludzi, zwierzęta i idiotów

Kord weż się lepiej za czytanie ksiązek opisów itp. zródeł na temat zwierząt a nie za ich hodowle jak nie masz miejsca na tygrysa to poprostu nie możesz go mieć weż zakmnik się w kiblu i tam sobie zyj zobacz jak będzie ci dobrze.

Uprawnienia umieszczania postów