Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Wątek: nagrywarka

nagrywarka

cze

ile około cd jest w stanie nagrać nagrywarka TEAC x24 mam taką został mi około 1 miesiąc gwarancji. Nie wiem czy mi się opłaca kupić płyty i przegrywać aż ją szlak trafi

Re: nagrywarka

to ze nagrywarce zostal 1 miesiac nie znaczy ze sie skopie zalezy niktore potrafia pasc w ciagu 10 dni a niektore zas potrafia chocdzic kilka lat

mam ten sam model i dziala bez zazutow

MataManX
    Guest

TEAC JEEST NIE DO ZAJECHANIA !!! jakby to było lg lieon albo samsung to zajechał byś ją już dawno jeśli nagrywasz dużo cd TEAC będzie trudny do zajechania mam TEAC 52 X i po pół roku chodzi cudownie jak nówka a koleś który nagrywa tyle samo cd co ja wymienil już 2 LG

wiem. dlatego kupiłem Teac. Heh w mojej dzielnicy to była 2 lata temu pierwsza x24 a tera powymyślali x52 i o wiele tańsze. Dla porównania ja wtedy dałem coś koło 700 zł. A chodzi mi oto że po iluśtam płytach poprostu laser siądzie,chciałbym wiedzieć czy już ktoś taką miał i mu siadł

MataManX
    Guest

nie ma konkretnej ilości wszytsko zależy od tego jak często czyścisz nagrywarkę ile kurzu jest w powietrzu i takie tam bzdury

Uprawnienia umieszczania postów