-
Bracia i siostry - bójcie sie:)
Tak jak w temacie, posiadacze pirackiego oprogramowania, mozecie zaczac juz za przeproszeniem "srac w gacie" Za posiadanie pirackiego oprogramowania mozna isc siedziec, cytuje "za posiadanie jednego filmu na komputerze, posiadacz moze dostac dwa lata wiezienia" to samo sie tyczy oprogramowania. Co wy o tym sadzicie??
-
Re: Bracia i siostry - bójcie sie:)
koksik przesadziles lekko , powiem ci tak robia teraz naloty na microsft oprogramownie jedyne co robia to zabieraja kompa i grzywna cos kolo 6000-10000 zł, gdzies ty uslyszal ze za film cie zamkna lol hahahaha no nie moge sie powstrzymac od smiechu. To nieprawda to co sądze. I z tego co wiem co robia naloty to biora kompa za windowsa filmy i mp3 maja w dupie prawie
-
-
co do tego wiezienia to uslyszalem wczoraj w wieczornych faktach, tez mnie to rozsmieszylo, ale faktycznie tak mowili, wiec nie jest to wymyslone przeze mnie pozdrawiam
-
w tych wieczornych faktach same barany pracuje ja wole tego nie ogladac
-
slyszalam, ze za posiadnie lipnego kompa placi sie 3000 zl, za film bodajze stówkę czy trzy, a za JEDNA mp3 30 złotych...... wiec czyzby to, co posiadam, jest rownowarte najnowszemu telewizorowi plazmowemu z dolby serround?...? ;P
-
-
Już to czytałęm... ale słyszałęm o nalotach
-
To ciekaw jestem co bym mogl kupic za rownowartosc zawartosci mojego HD :P (2 plazmówki by stykły :P)
Uprawnienia umieszczania postów