Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Wątek: Bracia i siostry - bójcie sie:)

Bracia i siostry - bójcie sie:)

Tak jak w temacie, posiadacze pirackiego oprogramowania, mozecie zaczac juz za przeproszeniem "srac w gacie" Za posiadanie pirackiego oprogramowania mozna isc siedziec, cytuje "za posiadanie jednego filmu na komputerze, posiadacz moze dostac dwa lata wiezienia" to samo sie tyczy oprogramowania. Co wy o tym sadzicie??

Re: Bracia i siostry - bójcie sie:)

koksik przesadziles lekko , powiem ci tak robia teraz naloty na microsft oprogramownie jedyne co robia to zabieraja kompa i grzywna cos kolo 6000-10000 zł, gdzies ty uslyszal ze za film cie zamkna lol hahahaha no nie moge sie powstrzymac od smiechu. To nieprawda to co sądze. I z tego co wiem co robia naloty to biora kompa za windowsa filmy i mp3 maja w dupie prawie

dzwonilem do zaiksu powiezieli ze mp3 mozna miec) a z policja to tez bylo lekko przesadzone robia naloty ale na ludzi ktorzy na gildzie softem handluja tak czy tak niechcacy kupilem legalnego wina( czuje sie okropnie bo zafundowalem bilowi kolejne platynowa strajtasme...zreszta jakis tam paragraf wyraznie mowi ze mozna miec ale nie wolno rozprowadzac "taniego"softu tylko jak sie wytlumaczyc z jego posiadania???) ale tez sralem po gaciach i na nowo musze szukac mp3 ktore mialem na dysku i nie zgralem ech...

co do tego wiezienia to uslyszalem wczoraj w wieczornych faktach, tez mnie to rozsmieszylo, ale faktycznie tak mowili, wiec nie jest to wymyslone przeze mnie pozdrawiam

w tych wieczornych faktach same barany pracuje ja wole tego nie ogladac

slyszalam, ze za posiadnie lipnego kompa placi sie 3000 zl, za film bodajze stówkę czy trzy, a za JEDNA mp3 30 złotych...... wiec czyzby to, co posiadam, jest rownowarte najnowszemu telewizorowi plazmowemu z dolby serround?...? ;P

PaWeL^
    Guest

czesc

poczytajcie sobie to http://republika.pl/podstep/naloty/ )

Już to czytałęm... ale słyszałęm o nalotach

Lord_Leoric
    Guest

To ciekaw jestem co bym mogl kupic za rownowartosc zawartosci mojego HD :P (2 plazmówki by stykły :P)

Uprawnienia umieszczania postów