Pokaż wyniki od 1 do 10 z 10

Wątek: CZEKAM CZEKAM I SIE DOCZEKAĆ NIE MOŻNA....

Mieszany widok

CZEKAM CZEKAM I SIE DOCZEKAĆ NIE MOŻNA....

Regius=ELF_UR, Danielu widze że sobie nic nie robisz z dotrzymania umówionych terminów....(wyjasnienie będzie w innych postach mam nadzieję że niebędzie do tego musiało dojść i sie uda rozwiązać sprawę polubownie) daj znać co z ta kasą czekam na odpowiedź na forum albo jak wolisz na priv też może być ale oby ta odpowiedź była.

Pozdrawiam
    Serpent

Ps. bardzo bym chciał aby ten post poszedł w niepamięć, żeby wsyscy nie musieli się zaznajomic z nasza sprawą, jeżeli niestety polubownie się tego nie da załatwić będzie trzeba wszystkich wtajemniczyć mam nadzieje że tego niechcesz a ja tymbardziej

Re: CZEKAM CZEKAM I SIE DOCZEKAĆ NIE MOŻNA....

Nie wiem na co czekasz Serpent i nie wiem czy się doczekasz.

Oto kopie z pewnego czeskiego forum terrarystycznego - dział ogłoszeń, chyba jest mowa o tej samej osobie (2 cytaty):
    1."Pozor kameraty na elfur@wp.pl To povodnik ! POZOR "
    2."Pozor na povodnika ! Tento povodnik to zlodej i felerny hraů ! Pozor kameraty na polakuw ! Pozor na elfur@wp.pl "

"Pozor" to po czesku "Uwaga", a "povodnik" to mało eleganckie słowo określające oszusta.

Dla równowagi elfur się broni, pisząc w w owym czeskim serwisie po polsku (jakby Czesi musieli znać nasz piękny język Poczytajmy.

A oto cytat:
    "zajack a moze sam jestes oszustem człowieku nawet mnie nie znasz a wypisujesz takie bzdury. widze że współpracujez z polakami bo o tym wiem. a co było by najśmieszniejsze że wypisujesz rzeczu o tkóre ktos Cie poprosi. nie znasz MNIE WIEC NIE WYPISUJ KUR... BZDUR POZDRAWIAM
    Odpovědět: odpovědět | E-mail: elfur@wp.pl
    Inzerát vložen: 29.11.2003 10:52:07

Czyżby międzynarodowa sława ? Szkoda, że taką złą sławę mamy zagranicą .

Lord_Leoric
    Guest

I to wlasnie taką złą słąwę zapewniają nam tacy frajerzy jak ELF_UR... i do tego terrarysta!!! WSTYD!!!

Trochę czasu minęło i co? Sprawa się wyjaśniła?

tak narazie sprawa wyjaśniona do połowy niedługo powinna się zakończyć pozytywnie wtedy na pewno dam znać....

Pozdrawiam
    Serpent

Mike... czy jak tam wolisz Lordzie... (buhhaa) !FRAJER! to jestes ty ze sie wypowiadasz nie wiedzac o co chodzi! Wstyd to to ze w ogole mieszasz sie w nie swoja sprawe nie wiedzac i nie znajac osoby o ktorej sie tu Serpent wypowiada! a ogloszenie na czeskiej stronie ifauna dalam ja. a do wiadomosci czeska, odpowiedz na moj post dal Polak! i to jest wstyd! ze ktos pilnujac wlasnego interesu oczernia rodakow! a Ty drogi Serpencie nie rozumiesz chyba co to jest zalatwic sprawe polubownie..ale juz mniejsza o to. przykro mi jak kogos urazilam ale poniosly mnie nerwy..
    pozdrawiam
    Monika

ty biruit_ka czy jak ci tam ślamazaro jedna. Wal sie! (sorry za takie cos tale wkurzyla mnie dziewczyna!) Jak ktos pisze o kims na forum ze nie jest w pozadku to lepiej wiedziec cos na ten temat zeby to sie drugiej osobie nie przytrafilo!!!

Wiec powiem szczerze.... WAL SIE NA RYJ! (przepraszam innych jeszcze raz za to wyrazenie...)

witam! nie chciałam kłócic sie na forum, nie ja pierwsza zaczęłam uzywac słów niestosownych do okreslania osob, ktorych sie nie zna. tresc twojej wypowiedzi utwierdzila mnie w przekonaniu z jak malo inteligentna osoba mam do czynienia. nie znasz sprawy, nie probowales jej w zasadzie poznac tylko odrazu oceniles, mnie i Elfura. i odnosisz sie do mnie w ten sposob bo cie skrytykowalam.. szkoda ze nie potrafisz sie inaczej bronic. ale to jest wlasnie slabosc ludzi takich jak ty. ..

Dobra, przesadzilem. Poniosło mnie...

wątek będzie zamknięty do wyjaśnienia sprawy do końca, na razie jest na drodze do pozytywnego rozwiązania.

Pozdrawiam
    Serpent

Uprawnienia umieszczania postów