Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5

Wątek: Tumaczenie

Tumaczenie

Zobaczcie jak translator przetumaczy teks angielski o rozmnaaniu guttaty.

"Pobieranie się
    Po jej pierwszej albo czasami sekundzie {drugiej} pozbywaj się , samica będzie gotowa pobierać się . Zaczynaj się wprowadzać samica do mężczyzny klatki . Obserwuj para dokładnie, jeżeli samica jest gotowa dla hodowania ona będzie produkować feromon od jej skóry który będzie przyciągać mężczyznę .

Mężczyzna będzie zaczynać się ścigać samicę i trze jego " podbródka " wzdłuż {naprzód} jej plecy . Faktyczne pobierające się zwykle trwające o 20 minutach albo tak, ale mogłyby trwać godzinę albo więcej . Jeżeli oni nie pobierają się po godzinie albo dwaj , oddzielny ich i próbują ponownie w dniu albo dwaj . Jeżeli oni rodzą się , wtedy rozdzielają ich później i ponownie wprowadzają im każdą parę dni aż ona była łączona węzłem małżeńskim co najmniej trzej razy . To powinien zapewniać urodzajność jajek . Gdy samica była łączona węzłem małżeńskim , ponownie początek przyśpieszana karmienia plan . Karm samica bardziej małe , łatwo porządkowane żywności pozycje każde mało dni . Ona będzie potrzebować te pożywny zapasy produkować jajka .

O sześć tygodnie gdy pobierając się , samica będzie przechodzić szopy cyklowi . Przy tym razem ty będziesz potrzebować dawać ją gniazda pudełko kłaść jej jajka w . To pudełko powinno zawierać wilgotny ( ale nie mokry ) sphagnum mech w zamkniety ciemnym zbiorniku . Ja używam plastycznego magazynowanie pudełka ( shoebox rozmiaru ) z dziurą wtrącam się {ciąć w} stronę . Pamiętaj ciąć dziura bardziej wielką niż normalną , jak ona będzie nadymana z jajkami . O 10 dni gdy pozbywając się , samica będzie stawać się bardzo czynną jak ona bada dla najlepszego miejsca kłaść jej jajka . Ona zwykle będzie osiedlać się wewnątrz gniazda pudełko i kładzie jej jajka , od 5 do 30 zależenia od rozmiaru samicy , kiedyś ponad następny parą dni . Gdy ona leży {kładzie} jej jajka , karmi ją bardziej małą niż normalną zdobycz pozycję dla następny pary żywienia się . Ona będzie słaba od jej brzemienności i małe zdobycz pozycje będą bardziej łatwe dla niej jeść i streszczenie . Jeżeli drugie pobierające się i jajko sprzęgło mają być próbowane , wtedy ponownie żywią się nią przyśpieszaną żywiącą się planem . Po niej następny szopa , zaczyna się ponownie wprowadzać męski jak przedtem . Pamiętaj bądź co bądź że {tamten} drugie sprzęgło urodzajnych jajek jest możliwy bez sekundy {drugiej} hodująca należność do przechowywanej spermy . Gdy sekunda sprzęgło jest kładziona , to nawet bardziej będzie ważne dla samicy odzyskiwać jej traciło wagę . Karm ją tyle co ona będzie jeść aż ona odzyskiwała dobrą wagę .

Re: Tumaczenie

parodja, ale najlepiej sa tlumaczonoe filmy w translotorze tez niezle jazdyyyyyy wychodza

- trze jego " podbródka " wzdłuż {naprzód} jej plecy
    - pozycje każde
    - Pamiętaj ciąć dziura bardziej wielką niż normalną
    - jak ona będzie nadymana z jajkami
    Te brzmią nawet zachęcająco, ale co to jest jajko sprzęgło za cholerę nie zgadnę

xol
    Guest

mnie się podoba ten węzeł małżeński ))

A mnie nie!!!!!!! Za nic!!!!!!!
    )))))

Uprawnienia umieszczania postów