Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Wątek: loteria wizowa

Mieszany widok

Marcin_Kaczmarek
    Guest

loteria wizowa

Organizowana jest loteria wizowa na pobyt w Australii. Super okazja na spedzenie superwakacji -mozliwosc podjecia pracy na fermach gadow!! Wygranie loterii do niczego nie zobowiazuje.
    Fromularz mozna przesylac na jade_do_australii@op.pl .
    Formulaz musi zawierac :
    Imię
    Nazwisko
    Adres-zameldowania i korespondencji
    Numer telefonu
    Zainteresowania
    Numer pesel
    Date urodzenie-oraz miejsce
    Date waznosci paszortu
    Aktualne zajecie-uczen/pracownik itd

oraz 2 zalczniki-zdjecie paszportowe,oraz skan dowodu osobistego-obie strony (w przypadku starych dowodow -strony-z zdjeciem,adresem,numerem dowodu) . Osoby ponizej 18 roku zycia-dowod opiekuna prawego,oraz zgoda na wystawienie podopieznego do loteri wizowejwystarcz kilka slow.

Loteria dostepna jest dla kazdego powyzej 14 roku zycia. Wiza dozywotnia.
    Formulaze do 15 gudna 2003 roku.

Re: loteria wizowa

hehehehehehehehehehheheheheheheheh, tylko nie mow ze sie nabrales?
    dostawales juz kiedys spam? nie zastanawiales sie nad tym skad "oni" mieli twoj adres mejlowy?;]

xol
    Guest

To nie jest śmieszne jeśli ktoś się faktycznie nabrał - no to mają pełne jego dane, do wyboru do koloru - szkoda że jeszcze nie numer karty kredytowej...

racja Xol - kazdy moze sie pomylic...hehe...ciekawe po co im dwa zdjecia jezeli to fucktycznie spam ;];];];]

xol
    Guest

Może prowadzą "nabór" do agencji towarzyskich? ;PPP
    No ale może to i nie spam, ja tam nie wiem... Marcin nie napisał skąd to ma.

Marcin_Kaczmarek
    Guest

Hehe. Spam to to na bank nie jest. -bo nie przyslali mi tego na maila,tylko kolega,ktory wygral loterie 2002 mi o tym powiedzial.

no nie.. marcin nas chce do agencji zapodać

panie marcin.. daj pan spokój!

Jeszczem taki nie głupi żeby w ciemno skan dowodu osbistego gdzieś posyłał i to na konto na onecie. Tam przecież każdy se może konto założyć.

Jakby to była prawda to by taka informacja stała twardo na jakiejś stronie w domenie rządu albo ambasady i by ci tylko link wysyłali. Ale i tak na potrzeby loterii nie zbierali by takich danych.

Kserokopie dowodów muszą być poświadczone na miejscu przez pracownika (chociażby danej firmy) podpisem że nie jest to podróba.

Uprawnienia umieszczania postów