Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 11

Wątek: Jaka cyfrówka???

Mieszany widok

Jaka cyfrówka???

Czesc, zamierzam sobie fundnac jakis aparacik cyfrowy. Niestety za bardzo sie na tym nie znam i nie wiem jaki wybrac. Chce aby dobrze wychodzily nim zblizenia (zwierzczkow oczywiscie...). Jaki mi proponujecie??? Planuje przeznaczyc na niego tak do 1000zl gora. O ile to mozliwe to przeslijcie mi przykladowe fotki.

Pozdrawiam!!! ))))

Re: Jaka cyfrówka???

polecam Canona A40, w tysiącu powinieneś się zmieścić ale nie w sklepie tylko np na allegro. jak kupiłe A10 za 750 ponad pół roku temu jestem zadowolony ale to jest najstarszy podel, najnowszy jest A70 ale to za 2500zł kosztuje, A40 jest według mnie doskonały, miałem doczynienie z tym aparatem i moge go polecić z czystym sumieniem

hmmmmm ja bym kupił sony mavicę FD91 - ma małą matrycę ( max roz zdjęć 1024 x 768) ale za to ma najlepszą optykę ze wszystkich cyfrówek, zoom X 16 optyczny - nie ma takiego inna cyfrówka, zdjęcia zapisywane są na zwykłych dyskietkach więc nie potrzeba czytników kart, oprogramowania i innych bzdetów, miałem ten aparat przez dwa dni do zabawy i byłem pod wrażeniem, koszt jego jest właśnie koło 1 tys alle do dostania tylko na allegro bo to już sprzęt kilkuletni

MataManX
    Guest

za mała matryca minimum to 2 mpix

ewentualnie w gre wchodzi pentagram photon 41zoom-3 combo
    4 mpix, 3x zoom opt. , 2x zoom dig.
    tylko ze kosztuje 1190 wiec bys musial dolozyc dwie stowki, jest bardzo dobry(mialem przyjemnosc uzywac) i za dosc przystepna cene.
    jezeli jednakjest za drogi jak na twoje mozliwosci finansowe, mozesz wybrac ktoregos z jego "młodszych braci" zerknij na www.pentagram.pl

kurcze !! to mi na reklame wyglada :P

A70 nie jest juz taki drogi, mialem go za 1500 na allegro. Teraz mam Sony DSC-P72 3.2 mega pixels ale on ponad 1000 zl.

Z czystym sumieniem moge polecic Minolte E223
    2 MPixle, 3 x zoom optyczny i 3 x cyfrowy, karty SD i MMC
    Cena najwyzsza jaka widzialem to 999zl
    Jakosc zdjec rewelacyjna, lampa blyskowa 2x mocniejsza niz w specyfikacji.
    Zreszta kto siedzi choc troszke w temacie foto, to wie na jakim poziomie sa Minolty.

Hmmm, ja za to nie kupowalabym aparatu za 1000 czy 600 zl... Z drugiej strony nie kazdy moze sobie pozwolic na drozszy sprzet... Troche sie tym interesuje, w koncu miesiac szukalam cyfry dla siebie.... W sumie niedawno kupilam sobie taki aparat, jest to Minolta Dimage Z1. Jestem pod wielkim wrazeniem tego sprzetu, zblizenia zblizeniami, ale ma tyle funkcji, ze bede je testowac z miesiac... Jedyna "wada" tego aparatu to jego cena, ok. 2300 zł, ale moim zdaniem na sprzecie nie warto oszczedzac. Na allegro moze sie trafic troche taniej, ja swoj kupilam w sklepie.

Jakby ktos chcial kupic tanio to mowcie mi. Moj ojciec jest pilotem i co najmniej raz w miesiacu leci do Frankfurtu. Tam na lotnisku jest sklep elektroniczny (wolnocłowy) i Minolta wymieniona przez Awikularie kosztuje chyba 1200-1300 zl

gdyby ktos byl zainteresowany to prosze na gg

A czy HP 735 jest dobra cyfrowka?????

Uprawnienia umieszczania postów