-
program o pająkach
Witam wszystkich i mam pytanie tydzień temu w Animal Planet były dwa programy o pająkach w godzinach 20.00-22.00 może ktoś z Was ma je nagrane z chęcią bym oglądnął te programy.
Czekam na odpowiedzi. Z góry dziękuję.
-
-
Re: program o pająkach
tez sie przylacze
rammsterin - ty nie masz kablowki, ja mam ale tak kijowa ze nie mam animala
najblizszy animal u babci i siostry.. ale do babci za daleko zeby video targac, a siostra nie zezwoli na zadne pajaki nawet w telewizorze buhahah
-
hehe...to kup dekoder polsatu :P
ja chcialbym miec "kabla" ale poki co nie moge sobie pozwolic, zamiast tego wole wydac pieniadze na okazyjne P. imperatory lub A. azuraklaasi;]
a napewno ktorys z kolegow terrarystow nagra dla mnie jakis fajny programik o pajaczkach a w ramach podziekowania zapraszam na piwo :P:P:P:P:P:P:P:P:P:P
-
-
witam- jeśli był to program na animal planet to spoko, radzę uzbroić się w cierpliwość i poczekać trochę większośc programów jest dość często powtarzana. Polecam zaglądanie do działu TV )) a jak podeślesz mi nazwę tego programu, podejrzewam że chodzi o "prawdziwy spiderman" z rickiem west-em to jak będzie powtórka postaram się Ciebie o tym poinformować)))
-
to Cie bedziemy z rammsteinem informowac np na gg "lec i wloz kasete do video" [hahaha]
a potem piwo poczta? :P
Uprawnienia umieszczania postów