Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Wątek: program o pająkach

Mieszany widok

BartekB2
    Guest

program o pająkach

Witam wszystkich i mam pytanie tydzień temu w Animal Planet były dwa programy o pająkach w godzinach 20.00-22.00 może ktoś z Was ma je nagrane z chęcią bym oglądnął te programy.
    Czekam na odpowiedzi. Z góry dziękuję.

Re: program o pająkach

przylaczam sie do tej prosby !! - tez z checia obejrze, bo jak pech to na max, nie mam kablówki ;(

tez sie przylacze
    rammsterin - ty nie masz kablowki, ja mam ale tak kijowa ze nie mam animala
    najblizszy animal u babci i siostry.. ale do babci za daleko zeby video targac, a siostra nie zezwoli na zadne pajaki nawet w telewizorze buhahah

hehe...to kup dekoder polsatu :P
    ja chcialbym miec "kabla" ale poki co nie moge sobie pozwolic, zamiast tego wole wydac pieniadze na okazyjne P. imperatory lub A. azuraklaasi;]
    a napewno ktorys z kolegow terrarystow nagra dla mnie jakis fajny programik o pajaczkach a w ramach podziekowania zapraszam na piwo :P:P:P:P:P:P:P:P:P:P

A ja mam kablowke, mam animal planet, ale nie mam szczescia i... programu telewizyjnego : Zawsze przegapie albo jest o takiej super godzinie ze nie da rady goladac....

witam- jeśli był to program na animal planet to spoko, radzę uzbroić się w cierpliwość i poczekać trochę większośc programów jest dość często powtarzana. Polecam zaglądanie do działu TV )) a jak podeślesz mi nazwę tego programu, podejrzewam że chodzi o "prawdziwy spiderman" z rickiem west-em to jak będzie powtórka postaram się Ciebie o tym poinformować)))

to Cie bedziemy z rammsteinem informowac np na gg "lec i wloz kasete do video" [hahaha]
    a potem piwo poczta? :P

Uprawnienia umieszczania postów