-
płyta z śpiewem ptaków
czy ma ktoś z Was CD lub kasetę z śpiewem dzikich ptaków np. szczygieł, makolągwa ?? ponoć są w sprzedaży ale nie moge nigdzie dostać a bardzo mi się podoba ich piękny śpiew. Może być też coś ściągnięte z netu...
-
Re: płyta z śpiewem ptaków
Mam taką ofertę wydawcy który ma pejzaże dźwiękowe i są tam nie tylko głosy ptaków, ale i deszczowy las, puszcza, morze i inne.
Podam Ci namiary: Wydawca: Sobieszek Bernard, 02-791 Warszawa, ul. Meander 18 m. 24. tel. (0-22) 649 33 44, tel. kom. 0501 301 555
Nie wiem czy to jest aktualne, bo ofertę dostałem w grudniu 2002 na warszawskich targach książki, ale myśle że coś tam będzie.
Gdybyś się czegoś dowiedział to napisz.
Jeśli chcesz zeskanuję Ci ofertę i przyślę na maila.
-
to jest ogólnie śpiew ptaków ?? bo wolałbym na 1 cd śpiew 1 ptaka na 2 cd śpiew innego itd. nie wiesz ile kosztowały ??
-
kiedyś w carefurze były własnie takie co pisał coulidge w cenie ok 15zł, ale tam był chyba ogólnie śpiew ptaków, róznych
-
Znalazłeś już coś? Ja szukam obecnie odgłosów lasu tropikalnego, ale bez podkładu muzycznego. Gdybyś coś miał to daj znać.
Na razie nie słyszałem o śpiewie pojedynczych ptaków, ale wejdź na http://www.naturesongs.com/ i kliknij na Costa Rican Bird and Animal Sounds tam możesz sciągnąć krótkie sekwencje ze śpiewem pojedyńczych ptaków. Sporo tego tam jest.
Jeśli zdecydowałbyś się na złożenie całego śpiewu to polecam Cool Edit
Uprawnienia umieszczania postów