Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 12

Wątek: Nowy program TVN

Nowy program TVN

Ten program co ktos bliski robi cos niesamowitego zeby spelnic 2 marzenie. Tak se ostatnio ogladam i jakas baba miala wejsc do kosza z wezami (zadanie bylo wykonywane w cyrku) strasznie sie tego bala ale jakos sie przemogla, ale to co zobaczylem potem jak oni kurva machali tymi wezami z prawa na lewo podrzucali lekko i wogole STRASZNE CO ONI ROBIA (2 albo 3 pytony i 1 boasek rozmiary niczego sobie) a i jak je polozyli na ziemi to jakies takie bez ruchu lezaly , tylko mnie wkurzyli

Re: Nowy program TVN

widziałem, taka rzeczywistość cyrków, nie tylko węże tam sie źle traktuje....

Pozdrawiam
    Leny

Teź to widziałem mialem nadzieje , źe w koncu jeden z weży zacznie ją dusić ))Piękne były te pytonki szkoda ,że tak meczona jak zreszta wszystkie zwierzaki cyrkowe.Powinni to zmienić

jak dla mnie ten program jest totalnie żałosny i do teraz mimo usilnych prób nie mogę zrozumiec jak można cos takiego oglądać.

ale gdyby ktos mial spelnic twoje "marzenie" to bylbys pewnie fanem tego programu ;P

mnie tylko ojciec zawolal bo sa weze

widzisz, nie dla każdego czytanie książek jest rozrywką, a oglądanie teku typu programów TAK. heh WSZYSTKO JEST DLA LUDZI

Pozdrawiam
    Leny

widzisz, nie dla każdego czytanie książek jest rozrywką, a oglądanie teku typu programów TAK. heh WSZYSTKO JEST DLA LUDZI

Pozdrawiam
    Leny

według mnie to oni podali coś tym węzom bo po pierwsze było by to dla niej narażenie życia (do czego telewizja nie może dopuścić)
    a po drugie jak się takiego pytona położy na ziemie to będzie pęzł chociażby żeby uciec przed tym łomotem a te się wogóle nie ruszały

Buehehehe narażenie życia................ luzzzzzzzzzz

Najlepszy był ten pyton tygrysi tryskający jadem

Pozdrawiam
    Leny

Uprawnienia umieszczania postów