-
Nowy program TVN
Ten program co ktos bliski robi cos niesamowitego zeby spelnic 2 marzenie. Tak se ostatnio ogladam i jakas baba miala wejsc do kosza z wezami (zadanie bylo wykonywane w cyrku) strasznie sie tego bala ale jakos sie przemogla, ale to co zobaczylem potem jak oni kurva machali tymi wezami z prawa na lewo podrzucali lekko i wogole STRASZNE CO ONI ROBIA (2 albo 3 pytony i 1 boasek rozmiary niczego sobie) a i jak je polozyli na ziemi to jakies takie bez ruchu lezaly , tylko mnie wkurzyli
-
Re: Nowy program TVN
widziałem, taka rzeczywistość cyrków, nie tylko węże tam sie źle traktuje....
Pozdrawiam
Leny
-
Teź to widziałem mialem nadzieje , źe w koncu jeden z weży zacznie ją dusić ))Piękne były te pytonki szkoda ,że tak meczona jak zreszta wszystkie zwierzaki cyrkowe.Powinni to zmienić
-
jak dla mnie ten program jest totalnie żałosny i do teraz mimo usilnych prób nie mogę zrozumiec jak można cos takiego oglądać.
-
ale gdyby ktos mial spelnic twoje "marzenie" to bylbys pewnie fanem tego programu ;P
-
mnie tylko ojciec zawolal bo sa weze
-
widzisz, nie dla każdego czytanie książek jest rozrywką, a oglądanie teku typu programów TAK. heh WSZYSTKO JEST DLA LUDZI
Pozdrawiam
Leny
-
widzisz, nie dla każdego czytanie książek jest rozrywką, a oglądanie teku typu programów TAK. heh WSZYSTKO JEST DLA LUDZI
Pozdrawiam
Leny
-
według mnie to oni podali coś tym węzom bo po pierwsze było by to dla niej narażenie życia (do czego telewizja nie może dopuścić)
a po drugie jak się takiego pytona położy na ziemie to będzie pęzł chociażby żeby uciec przed tym łomotem a te się wogóle nie ruszały
-
Buehehehe narażenie życia................ luzzzzzzzzzz
Najlepszy był ten pyton tygrysi tryskający jadem
Pozdrawiam
Leny
Uprawnienia umieszczania postów