Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 13

Wątek: Mój agamek jest nienormalny

Mieszany widok

Mój agamek jest nienormalny

mam agamka od soboty, jest maciupki (18cm) ale juz widac w nim bestyje
    ale co przed chwila widze? podchodze do terra, a on w swoim ulubionym miejscu siedzi zwiniety w precelek, patrzy na mnie, a miedzy jego brzuszkiem a zwinietym ogonkiem siedzi sobie ...swierszcz i tak sobie siedza :|

Re: Mój agamek jest nienormalny

Prawdziwy wojownik szanuje swego wroga... dlatego Twoja Agama w pełni zasługuje na miano wojownika... Wojownika tak mądrego, sprytnego i zarazem zwinnego... że zakamuflował sie na kształt jakini wroga... wróg wchodząc do jaskini nic nie podejrzewa, a potężny wojownik czeka aż wróg zaśnie... wtedy zaatakuje z zaskoczenia... to zaszczyt mieć tak dostojną odważną i wojowniczą Agame... Bądź z niej dumna, gdyż w dzisiejszych czasach prawdziwych wojowników można na palcac zliczyć...

Bywaj zdrowa przyjacielko...

Kendzierzawiec
    Guest

Hehe. Oglądałem kiedyś taki film "Ostatni smok" czy jakoś tak i tam taki wielki smok zakamuflował sie i wyglądał jak skała Tak samo robi twoja agama. Zadużo puszczasz jej filmów.

przemo68
    Guest

A może świerszcz wpadając do terra zawołał : "zaopiekuj sie mną " ))))))

albo wychowała sie wsród boa dusicieli i teraz świczy na świerszczu, albo znalazł sobie partnerke ale jeszcze niewie że to inne zwierzątko :-)

Double teraz Ty jestes jego matka musisz nauczy go polowac, pokazac mu jak to sie robi....
    Moje szyszki dopiero po kilkunastu dniach postu przestaly traktowac swierszcze jak kumpli.
    A tak na marginesie zeby z mysliwego nie stal sie ofiara...

Moja agamka (błotna) na samym początku gdy ją miałęm dawałą świerszczom chodzić po sobie ale zawsze gdy rano sie budziłem zostawała jakiś kawałek pancerzyka albo kupal w baseniku....

Witam

Msik dobrze mowi !!!!!!! Wodki mu !!!!!! A jednym z ostatnich wojownikow jest niejaki Andzrzej L. z Samoobrony !!!!! ten to dopiero wojowniczy jest !!!!!!

dobra, skubany wczoraj pozarl z piana w pysku i z czerwonymi od zadzy krwi oczami 4 duze swierszcze. a dzis zauwazylam, ze gdy chce go dotknac, zamyka on oczy i udaje ze zniknal hihihih palant mały

Palant? hehehe, zero szaczunku dla agamki, skoro taki z niego palant to z buta go.... heh,

Pozdrawiam
    Leny

Uprawnienia umieszczania postów