-
Wielki Problem
POMOCY!
Mam Problem zakupiłem pająka za pobrniem wszystko spoko ale jest problem gdy listonosz przyniusł karte bym mugł odebrać pajaka ... Połorzyłem ja na widoku fajnie wszystko zadowolony że odbiorte a tu patrze (kilka godzin potem ) gdzieś mi się zawieruszyła się kartka Przeszukałem cały dom szysko co możliwe i niema prawdopodobnie młodszy brat musiał potargać albo wyrzucić !!Co teraz? Czy jak zajde na poczte bez kartki z wypisana cena aby odebrać dadza mi pająka ?? Czy trzeba tą karte mieć czy pokarze ligitymacje że powinna być paczka i mi dadza? Prosze o pomoc
NIEPOTRZEBUJE GŁUPICH UWAG ZE COS NIE TAK Z MOIM PISMEM JAK TU NIEKTÓRZY ROBIA TYLKO KONKRETNA WYPOWIEĆ CZY WIE KTOŚ COŚ NA TEN TEMAT?
Dzięki
-
Re: Wielki Problem
hmm...ja tez tak kiedys mialem ( kartka znalazla sie jako zakladka do ksiazki :P ) zabralem legitymacje i zapytalem sie czy jest do Mnie paczka, pokazalem legitymacje i wszystko spoko - odberalem
-
remmstein jesteś bogiem!!! Dzięki ci serdecznie..... <piwo> dla ciebie !! Super dzięki jeszcze raz
-
-
No pewnie
-
mi ta karteczka nigdy nie jest potrzebna ;], powinni ci wydac bez problemu paczke
-
-
i co odebrales ?
Uprawnienia umieszczania postów