-
Re: Nietoperz w domu!!!
beznadziejni jesteście (!!!)
-
Jestescie po prostu żałosni....
Tomek W. - uspokuj sie "pałko" i naucz zasad panujących na tym forum. Ciesz sie ze ten post został przeniesiony, a nie usuniety. Chcesz kogos obrazac to wyjdz pobluzgaj sobie na ziomali spod bloku. Tu sie zbierają (w większosci) porządni ludzie.
-
Tomek W -> Posluchaj...robaczku... umiejetnosc czytania posiadaja dzieci z zerowki.
Moj maly kuzyn ma 4 lata i jak widzi napis: "nie wchodzic" lub "uwaga, wysokie napiecie", to reaguje na wlasciwie i nie zbliza sie... no popatrz...taki mlody, a tyle rozsadku...
Ale jesli Ty nie rozumiesz, co to znaczy "forum milosnikow pajakow, skorpionow", to nie mamy o czym rozmawiac, bo po prostu jestes prymitywny jak na te 21 lat, ktore masz w profilu ...blysnales jak pet w sedesie.
Dla Twojej informacji -> To ja jestem tym Szatanem, ktory Ci przesunal posta, lecz to juz pewnie wiesz. Oprocz tego, chce Cie poinformowac, nie mam najmniejszego obowiazku tlumaczenia sie przed NIKIM z tego, co kasuje/przesuwam/cenzuruje...itd... a to, ze do wiekszosci osob wysylam maila z wylumaczeniem mojej decyzji, to juz moja dobra wola. Ostatnio patrze przez palce na niektore tematy z pajeczakow, zeby nie robic obozu koncentracyjnego, ale jak ktos daje tam temat o nietoperzach, to kompromituje samego siebie. I wybacz, ale tonem Kozakiewicza niewiele tu osiagniesz... przynajmniej na mnie on nie robi najmniejszego wrazenia. Troche pokory moze wiele zdzialac. "JAK PAŁKO ZAMIESZCZAM NA PAJĄKACH TO NIECH BĘDZIE TAM GDZIE GO ZAMIEŚCIŁEM!!!" - oki, przeczytalem Twoj manifest grozy, ale NIC Z TEGO.
Podsumowaniem tego bezplodnego posta w bezplodnym dialogu, jest to, ze na forum istnieja pewne zasady, ktore pozwalaja na jego prawidlowe funkcjonowanie.
Zasada panujaca tutaj jest tak stara, jak caly swiat: albo umiesz sie dostosowac, albo OUT!
Pozdrawiam wszystkich trzezwo myslacych.
-
-
a więc robię OUT z tego fajnego miejsca z durnym moderatorem , którym niewątpliwie jest Atrax Robustus !!! 3majcie się wszyscy i zaglądnijcie lepiej na www.terrarystyka.com.pl
-
Pa
Nie bede tesknil
A i forum nic nie straci.
A wlasnie... slyszales kiedys o spamie?
Chyba nie.
-
To było conamniej żałosne..... Żegnamy cie tomku w. I nie oczekujemy twojego powrotu.
Uprawnienia umieszczania postów