Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 27

Wątek: Nietoperz w domu!!!

Re: Nietoperz w domu!!!

No to się narobiło z tymi nietoperzami, zimować chcą w nie odpowiednich miejscach .
    Dzisiaj o drugiej w nocy zadzwonił do mnie kumpel mówiąc że cos mu w przedpokoju szczebiocze i piszczy, okazało się że to malutki 7 cm długości nietoperek. Kazałem znajomemu schwytać zwierzę i wypuścić na dwór na wolność, wspomnę jeszcze że znajomy mieszka na 6 piętrze w bloku. Jak ten nietoperz dostał się do jego mieszkania to niewiadomo, może przez wentylacje?.
    Podejrzewam także że ten ssak jest chory, bo leżał przycupnięty na podłodze, pod drzwiami, a powinien przynajmniej gdzieś wisieć, niekoniecznie już na suficie.

PS> Wszystkie nietoperze są pod ochroną. Zaś w Polsce występuje podobno ponad 16 gatunków tych ssaków.

Pozdro.

Tomek W
    Guest

OSZOŁOMIŁ TO OSZOŁOMIŁ A NIE ZABIŁ PAWCIO!!! NIE PISZ BZDUR JAK NIE WIDZIAŁEŚ!!!

trzeba bylo go przezimowac albo wywiesc w jakis spokojny i zaciszny kąt , stara stodola czy cos w tym stylu... ale juz po fakcie.

Dobra już spokój :P. Sorki, po prostu troche to zabrzmiało brutalnie: "TATA OSZOŁOMIŁ GO RĘCZNIKIEM A POTEM WYRZUCIŁ NA ZEWNĄTRZ"...Wiem, że nawet przypadkowe zbudzenie nietoperka w czasie zimy może spowodować jego śmierć, a co dopiero zdzielanie go ręcznikiem, ale dobra jak mówisz że NIE zabił to NIE zabił.

Pozdrawiam.

jezu co sie kolesia tak uczepiliscie no nic sie nie stalo do mnie jak wleci jaskolka takze jej prubuje pomus i ja wypuscic ale jak wleci nietoperek to ide po kota i heja i robimy wspolne polowanko, to co jest na moim terenie jest moje wiec moge walic mlotkiem recznikiem itd. ale musi mnie to naprawde wkurwic czyli np pies sasiada ktory jakos wejdzie albo cudzy kot wiec wtedy gonie kota aby zabic i tyle. Nie ma litosci.

Jestes po prostu glupi.
    Jesli wejdziesz na moj teren dostaniesz szewskim mlotkiem w glowe (takim malym ze szpikulcem)

Sojkas mnie wali czym kogo bedziesz walil mlotkiem dlatego nie wchodze na niczyji teran. A glupkiem to nazywaj swojego starego bo ja nikogo nienazywam bez poznania dokladnie !!!.

walić młotkiem??? kota czy inne zwierze??? sam się lepiej walnij tylko tak żebyś już nigdy żadnego zwierzaczka na swoim podwórku nie zobaczył...

Tomek W
    Guest

JAKBY KTOŚ CZYTAŁ OD POCZĄTKU TO PO 17 MINUTACH OD ZAMIESZCZENIA TEMATU NAPISAŁEM KOLEJNEGO POSTA "ODWOŁUJĘ AKCJE-NIETOPERZ SCHWYTANY" !!! NIE WIDZĘ SENSU W TYM CO ROBICIE - ODPISUJECIE NA COŚ CZEGO JUŻ NIE MA!!! DO TEGO MŁOTKAMI CHCECIE SIĘ STUKAĆ <ROTFL> A TEN KTO PRZERZUCIŁ MI TEN POST Z PAJĄKÓW NA OGÓLNY NIECH ..UJ STRZELI!!! JAK PAŁKO ZAMIESZCZAM NA PAJĄKACH TO NIECH BĘDZIE TAM GDZIE GO ZAMIEŚCIŁEM!!! JAK JESTEŚ MODERATOREM TO SE ZMODELUJ Z PLASTELINY PINOKIA !!!

ODÓLNIE TO POZDRAfIAM fSYćKIcH NOoOmAlNYcH TeLLaRyStÓf :P

z pasteliny pinokia ;d git txt

Uprawnienia umieszczania postów