-
Nietoperz w domu!!!
Kto wie jak pozbyć się nietoperza z budynku jednorodzinnego bo wlazł gdzieś w jakiś zakamarek. otwieraliśmy już okna żeby wyleciał i nic (dom jest w środku tylko przedzielony ścianami-bez podłóg-w budowie) JAK SIĘ GO POZBYĆ???!!! Proszę o pomoc!!!
-
Re: Nietoperz w domu!!!
Po 1sze czemu to forum?
po 2gie masz fart-to rzadkie zwierzeta
po 3cie ,ja tez mam u mnie na strychu czesto goszcza nietoperze, fajnie w nocy obserwowac latajace na podworku
Przeciez to niegrozne zwierzeta.
-
1. forum jak forum!!! mam pająki to nie będę pisał na forum o wężach!!!
2. fart nie fart - alarm się włącza w nocy przez tego... SSAKA!!! wrr....
3. to jak masz to może wiesz jak to przepędzić ??!!??!!??!!
-
ODWOŁUJE AKCJĘ Z NIETOPERZEM ) !!! TATA OSZOŁOMIŁ GO RĘCZNIKIEM A POTEM WYRZUCIŁ NA ZEWNĄTRZ. DOSZLIŚMY DO WNIOSKU ŻE CHCIAŁ SOBIE PRZEZIMOWAĆ U NAS I DLATEGO NIE WYLECIAŁ JAK OTWORZYLIŚMY OKNA :P
-
1. nie forum jak forum. Temat jest inny, bynajmniej nie brzmi "ssaki latajace".
Mogles napisac w "na kazdy temat" - tam zobaczyliby post ludzie, ktorzy nie zagladaja na te forum.
2. to pech
3. nie wiem, mi nie przeszkadzaly, takze nie pomoge.
Tylko nie ubijaj. Najlepiej zlapac. Jesli dom w stanie suowym to ciezkie zadanie, jest troche kryjowek dla nietoperka. Chyba ze w locie narzucic jaki koc? Ciezka sprawa.
-
weż go za łapki i wypuść, albo jak będzie gdzieś wisiał to podłuż mu palec tak żeby sie przewiesił na Twój palec, wyjdz na podwórko i zrób coś żeby odleciał, raczej ci nie ugryzie, a nawet napewno
-
To trzeba bylo go wywiezc. Jak go za okno wyrzuciles ogluszonego to b.mozliwe, ze go skonsumuje jakis kot, a jesli przezyje to pewnie wroci
-
Przenosze ten watek do grupy "Na kazdy temat".
-
W tym wypadku "oszołomił" znaczy prawdopodobnie zabił, to są bardzo delikatne zwierzęta. Kolejny przykry koniec niewinnego zwierzaka
-
Do mnie też ze 2 tygodnie temu wpadł przez okno nietoperek. Włożyłem go do kartonika a wieczorem poleciał na południe Był suuuuper, piszczał na cały pokój
Uprawnienia umieszczania postów