-
Róbcie sobie spisy! :)
Absolutnie nie chcę się tu teraz wymądrzać czy kogoś pouczać, chcę tylko zaproponować osobom, które na to jeszcze nie wpadły (a wężarze czy ktoś kto ma pełno różnych gatnunków prowadzi takie cos na pewno) robienie sobie spisów, co, ile i kiedy dany zwierz jadł jest to naprawdę później bardzo przydatne, zwłaszcza gdy ma się różne zwierzaki i różnie się je karmi, a nie zawsze ma się tyle czasu żeby regularnie co do godziny je karmić albo jakieś gatunki, które karmi się co drugi, trzeci dzień może to zabrzmi śmiesznie, ale pewnie są jakieś osoby, które na to po prostu jeszcze nie wpadły... )))))))
-
Re: Róbcie sobie spisy! :)
takie np później patrzycie sobie na taki wpisik i myślicie: oho, żółwia trzeciego z lewej karmiłem przedwczoraj cykoria, tzn że trzeba go dziś nakarmić marechewką, a tego piątego jutro pomidorem, gekonowi jutro dać witaminy a wężowi za tydzień szczura porządkowanie, wiecie o co mi chodzi )
-
... coz za swiezosc mysli ....
Dobrze, ze sie na ten post natknalem...
;>
-
A może tak programik snake diary, lub terra spis ? Niekorzystam z tego, ale wiem że sie przydaje.
-
snake diary mam, jeszcze nie korzystam, ale fajny jest
-
a skad moge wziac snake diary? moze mi ktos przesle na maila? peper8@o2.pl
-
Ja uzywam Terraspis ale jak ktos ma to niech mi przesle tez snake diary na maila zeraw@space.pl
-
Oj też by mi sie przydało... dr.walus@wp.pl
-
-
wyslalam wam wszystkim
Uprawnienia umieszczania postów