Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 16 z 16

Wątek: Prosze operatorów b mnie wkońcu odbanowali :P

CLIMA
    Guest

Re: Prosze operatorów b mnie wkońcu odbanowali :P

redkne czy jakoś tak miło mi a ja zartowac nie żartuje moze ty masz pusto w tej głowie i dlatego tak prowokujesz mnie hahah

CLIMA
    Guest

Qrcze niechto dziś rano weszłem na cat kilka krotnie i niewaywalało mnie i kilka godzin temu też byłem i też nie a teraz weszłem i kicked i niemoge wejść myslałem że to zasłga opa że mnie podbanował a tu zonk szkoda dzięki pozdrowinki:P

redknee
    Guest

jestes zalosny !! JESTES NAJBARDZIEJ PYSKATY ALE BEZ WIEDZY, PATRZ ILE SMIECI TU JEST PRZEZ CIEBIE !!

polowa odpowiedzi to sa twoje i nawet nie iwesz co piszesz, po prostu piszesz co ci przyjdzie do glowy!!!

CLIMA
    Guest

No pieknie człowieku cos jeszcze chcesz dodać !! Miło mi .. pokrytykuj se jeszcze o sie podnieć !!! nic fajnego niemam zamiaru się denerwować przez takiego *****

ja tylko tak od siebie chciałem dodać: NIECH KTOŚ W KOŃCU NASZEMU PRZYJACIELOWI ZASPONSORUJE SŁOWNICZEK ORTOGRAFICZNY I JESZCZE PARĘ INNYCH BO ZACZYNAM MIEĆ DOPUSZCZAJĄCE Z J.POLSKIEGO... :P A tak poważnie CLIMA, naprawde nic do Ciebie niemam, ale styl Twojej wypowiedzi może nie jednego na tym forum przyprawiać o dreszcze... Np. mi sie słabo robi jak czytam niektóre z Twoich tworów. Potem na TVN będą sie zastanawiać dlaczego wśród terrarystów polskich rozpowszechnia się nieskładny, niechlójny, bezsensowny sposób wypowiedzi. Naprawde, niewiem od kogo sie zaraziłeś, ale najpierw sie wylecz a potem pisz posty. Jesteś w stanie spełnić tą prośbę czy przekracza to Twoje możliwości?

CLIMA
    Guest

hmm.. wiesz niewiem o co biega niewiem czy to strona o terrarystyce czy polonistyce...niewiem ja pytam o odbanowanie a wy z jakimś słownikiem czy innymi sprawami :/

Uprawnienia umieszczania postów