-
Re: sir_bozno TY cioto !!!!!!!!!!!!!
Leny a co ty taki tajemniczy ? Jak już zacząłeś to może powiesz oco chodzi ?
-
wydaje mi sie ze padł rekord w ilości odpowiedzi!!!!!
-
-
nie, to jeszcze nie rekord
-
a ile bylo najwiecej i na jaki temacik?
-
Pylius Ty cioto!!!!!!!!!!!!!!!!!
proponuje zmienić troszkę temacik odpowiedzi, bo obecny mi się nie podoba, a więc kara musi być
-
...
dawno tego syfu nie czytałem tutaj , ale moge teraz powiedzieć że na początku wszyscy prawie tutaj wyzywają mnie bezpodstwnie bo nikt tak naprawde nie wie do konca wszystkiego , drudzy wymyslają jakies historie zeby reszta jeszcze bardziej mnie gnoila , ale wszyscy mają wspólną ceche , jak przychodzi co co czego to pylius kolega i proszą o pomoc .
Wiedzialem ze tak bedzie , ile z was teraz pisze do mnie jakgdyby nigdy nic ? teraz wiem komu tu na prawde ufac mozna , no to co juz czas przedstawienia swiadków i dowodów na to ze mialem racje w tym wszystkim ? czy jeszcze poczekamy ? :-)
Z resztą ludzie czy do was nie dociera ze prosilem bonza zeby przyjechal do mnie osobiscie odebrac weze , to chyba oznaczalo ze one są porzadku skoro zalezalo mi na tym zeby osobiscie odebral . Tu szkoda z takimi jak wy dyskutowac , widac po ilosci i rodzajów odp tutaj szukacie tylko jakies rozrywki na kims .
-
Re: ...
Niestety, w naszym szczegolnym narodzie jest taka mania ze jak ktos rzuci goownem w kogos to reszta zaczyna robic to samo, nie znajac faktow i nie majac podstaw.
Taki owczy ped normalnie.
Ci ludzikowie nie zdaja sobie chyba sprawy jak wielka krzywde moga komus wyrzadzic swoim pieprzeniem w bambus :/
Ale coz, to jest Polska wlasnie !
-
Re: ...
Jakos w momencie kiedy wplacalem Ci kase przestales nalegac,zebym przyjechal-wrecz nalegales,ze wyslesz... -czego nie zrobiles.
Co zreszta nie zmienia faktu,ze wisisz mi jeszcze kupe kasy...
-
Uprawnienia umieszczania postów