-
Re: sir_bozno TY cioto !!!!!!!!!!!!!
pylius nie kradnij bo sejm nie lubi konkurencji
powinna istniec na stronie terrarium.com.pl czarna lista osob nie wywiazujacych sie z umow, i ty pylius z pewnoscia ta pasujesz. moze u ciebie nie kupowalem i nie bede to z tego co tu czytalem wynika, ze jestes calkowicie winny! winnyxh trzeba karac!!!
-
kurde...ten pomysl z lista Mnie podoba sie coraz bardziej moze faktycznie sensowne byloby stworzenie takiej listy - jak mysliscie? zrobcie ankiete :P:P
Pozdrawiam...
-
To beznadziejny pomysl.
Nie bede wspominal, ze jest niezgodny z prawem.
Przyklad : umawiam sie z 3 znajomymi i mozemy zniszczyc reputacje wiekszosci osob, a tym, ktorym nie zniszczymy (tzn. najbardziej znanym sprzedawcom) i tak bardzo nabruzdzimy.
Poza tym kto bedzie ocenial?
Osoba A pisze : "Nie przyslal mi pajaka!!!!"
Osoba B pisze : "Ale on nie zaplacil!!!!"
No i ? Kto bedzie sedzia?
-
Dawid Grams (daniels)
Guest
ten cały wasz pomysł z czarną listą jest dobry ale mi sie niepodoba :\
-
Jaki "wasz" ?
Przypinaj wiadomosci tam, gdzie nalezy...
-
***** mac dajcie juz spokuj niech jeden ktory cwaniaczy jedzie do drugiego dajdzie sobie po mordzie i tyle a nie bedziecie pisac bez sensu jak dzieci
-
Fryzjer - co z tego ze jeden drugiemu wpierniczy skoro problem i tak pozostanie to nie jest rozwiazanie zeby lac sie po mordzie - dlaczego nie zalatwic tego w cywilizowany sposob, dyplomatycznie ? :P:P
Pozdrawiam...
-
widzisz ile juz to sie dni ciagnie dyplomatycznie. ;]
-
Moga sie spotkac i kulturalnie porozmawiac ale znajac obie strony to to spotkanie spokojne raczej nie będzie :> ]:->
-
Ehhh, skąd wiecie co się dzieje w tej sprawie? Gówno wiecie... może ktoś coś załatwia, po prostu pisanie wiadomości na forum publicznym uważa za beznadziejny pomysł... myślicie, że kazdy chce się z Wami podzielić nowinami? heh
Pozdrawiam
Leny
Uprawnienia umieszczania postów