Strona 5 z 7 PierwszyPierwszy ... 34567 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 41 do 50 z 70

Wątek: sir_bozno TY cioto !!!!!!!!!!!!!

Re: sir_bozno TY cioto !!!!!!!!!!!!!

pylis zawsze miałem o Tobie takie dobre zdanie..... ale widze ze to była błedna opinia. Fakty mówią same za siebie. Najgorsze jest to ze jesteś taki pewny siebie kiedy wszyscy sa przeciwko Tobie...pogrążasz sie jak słusznie zauwazył pepre... tak gadałeś na naczasa a teraz jest w gorszej sytuacji niż on. gratulacje....

Dawid Grams (daniels)
    Guest

ehhhh pylius i cycor to są dwa oszusty jeden nakreca drugiego :/ jak dzwoniłem do cycora i znim sobie gadałem to mówił mi że jak mu nieufam to żebym sie spytał pyliusa czy jest oszustem:/ ehh to wszystko jest pokrecone. Kupiłem 2 weże boa dusiciele. Weże nam odebrali z poczty bo ten frajer cycor wysłał w uszkodzoną paczke. I weże są w zoo Niemoge ich odebrać ani nic w tym stylu. Jedyna chyba pozytywna żecz z tego że być może uda sie odzyskać weże najwcześniej za 3 - 4 miesiące :/ eh a cycor ma teraz problemy z policją :] hehe Trzeba tepić frajerów.

ps; Pylius jest jednym z najwiekszych kretaczy i oszustów z tego co tu widze :/ pier****ny cwaniak

I ty sie zgodziles na wysylke 2 wezy poczta?!?!?!?!
    Szkoda bylo kasy na konduktorska, kuriera?
    Brawo!

CLIMA
    Guest

WOJNA SIĘ TOCZY PROPONUJE USUNIeCIE TEGO POSTA bo to się niueskończy !!

ehhh CLIMA ... jaka wojna? tu chodzi o wyjaśnienie kilku spraw i nie ma sensu usuwać posta... jak zwykle włazisz z butami tam gdzie nie Twoje miejsce ;o) i jak zwykle bez sensu

Pozdrawiam
    Leny

hehehe, Leny, doobre )) A ja jeszcze złośliwie dodam swoje: CLIMA, kup sobie wreszcie ten słowniczek :P

CLIMA
    Guest

Fajnie ciesze się osły 2!

Ja rowniez uwazam ze nie ma sensu kasowac tego posta - niech kazdy wypowie swoje zdanie w tej sprawie. MareQ - miales racje z tym slownikiem :P:P - ok wracajac do tematu...nie znam Pyliusa ale znam osoby ktore u Niego kupowaly 90 % osob ktore znam narzekaly na Pyliusa i na jakos zwierzat oraz na to ze czasami...zostaly oszukane zeby nie uzyc dosadniejszego stwierdzenia, sir_ bonzo ma w 100 % racje i popieram go goraco

Pozdrawiam...

PS. Pylius robisz lepsze przekrety niz nasz rzad z SLD na czele :P:P:P
    terrarystyczny - Pyliusgate
    zalozmy komisje sledcza :P:P:P - w kazda srode na antenie TVP Krakow

RAMMSTEIN masz racje popieram pomysł powołania komisji śledczej.
    A na czele Jan Who Rokita........
    Pyliusgate......no to by sie zgadzało
    teee a może pylius ma jakies powiązania z tą mafią-SLD

Nook
    Guest

tak róbcie sobie dalej jaja, powodzenia

Uprawnienia umieszczania postów