-
Do wszystkich zainteresowanych!!
Jesli nie do konca wierzycie,kto jest oszustem to z checia przesle na maila cala moja korespondencje mail i gg z pyliuskiem. Bo popieranie i bronienie oszusta jest...
-
Re: sir_bozno TY cioto !!!!!!!!!!!!!
ja bym sie najchetniej trzymał na uboczu ale wkoncu sie odezwałem bo mnie w to wciągnęliście... to mnie zaniepokoiło sir bonzo chce wytłumaczyć sytuacje, rozmawiać a pylius odkad pamietam miał wszystko w nosie, 0 reakcji, 0 odpowiedzi, ciagle powtarzajac ze on ma racje ze on ma swiadków a z tego co widze jest tylko mocny w gębie i nie ma argumentów, potrafi tylko rzucac inwektywami a nie rozwiazac sprawe jak profesionalista
-
Alleluja, ktos mnie posluchal?
-
no pylius rzeczywiscie sie popisal Achyba wiekszosc floodu zostala zle skierowana ale itak dostalem blisko 100mejli....
ostatnie podrygi ZDYCHAJACEJ ostrygi. (mam nadzieje ze bedzie dosc krotka ta agonia)
-
pogrążąśz sie... spdasz coraz nizej, itak nie czytam tych twoich 575 mejli ktorymi mi skrzynke zalales... wiec nie trac czasu
-
no i sprawa robi sie oczywista
Sir_Bonzo- nie mam juz zadnych wątpliwości....
-
sir_bonzo ja nadal czekam na obiecaną Psalmopoeus cambridgei, dlaczego jak ostatnio o tym rozmawialiśmy na gg to po chamsku się odłączyłeś???
Ktoś mądry kiedyś powiedział:
"KAŻDA PRAWDA MA DWIE STRONY: MOJĄ I TWOJĄ" ...
pozdrawiam
-
hmmm.....
a moze wątpliwości wrócą?
-
Lącze sie niestety przez tp.sa i czasami polaczenie sie rwie . Gratisowy pajaczek jest w drodze juz.
-
co do pyliusa!!! hmmmm ja juz jakiś czas etmu straciłem do niego zaufanie a spraa wygladała tak...... gadałem z pyliusem o bananówkach mówił ze ma je na sprzedaż tj spodziewa sie .... tu pylius opowiedział mi krotką historię o tym jak pracuje w biofilu sułka podał jakiś tam numer kom. i powiedział zeby prosić tego goscia od terrarium, nieznałem wtedy sułka nigdy z nim nierozmawiałem bo nieznam łukasza osobiscie, choc już zdazyło nam sie rozmawiać. mój znajomy w końcu kupił te węze mają sie dobrze bo jeden jest u mnie a drugi u innej osoby z która mam kontakt w kazdym razie łukasz będzie pamietal moją z nim rozmowę i to jak był zły na pyliusa ze podaje sie za pracownika sklepu sprzedajac jadowite węze, pylius masz farta ze niemiałem zapisu naszych rozmów na gg gdyż nieposiadam netu w domu i bywał tyklko w kafe i tu archiwum gg zawodzi ale dla mnie jestes sciemniacz i ja nieufam ci od tamtej pory a jak wtedy wszelem na czat costam ześ tylko bąknał jak powiedziałm ze jestes kłamcą i z kilkoma znajomkami olaliscie mnie zupelnie!!!
Wreszcie prawda sama wyszla na jaw , hehe ale powiem wam moi mili ja bym gówna nieruszał bo to zawsze smierdzi a co do listy "debili ,krętaczy" którzy robia ludzi w bambuko to idać z duchem czasu skoro jest już lista dłużników w polsce moze i by zrobić taką ze będa tam opisani wszyscy krętacze co to niewysyłaja zwierzaków lub sprzedają je chore jesli ktoś będzie w stanie udowodnić czyjąś winę to skoro niemoże np. odzyskać kasy to choć ustrzeze to innych przed "złymi sprzedawcami i kupującymi"
pozdrawiam wszystkich inneczasy!!!!!!!!!
p.s. Osobisice nieznam ani sir bonzo ani pyliusa ale mój kontakt z pyliusem wygladał w ten sposób
p.s. a wyzywać pylius ludzi to każdy umie! łatwo komus pojechać po rajtach hehe zaden z ciebie bohater , i ty sam dobrze o tym wiesz pozdrawiam także Ciebie bo chyba szybko sie już niespotkamy na chat-cie !!! hehe wiec pa!
Uprawnienia umieszczania postów