Strona 3 z 7 PierwszyPierwszy 12345 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 70

Wątek: sir_bozno TY cioto !!!!!!!!!!!!!

CLIMA
    Guest

Re: sir_bozno TY cioto !!!!!!!!!!!!!

nom popieram cie redknee przynajmniej w tym

Kendzierzawiec
    Guest

hmmm to jednak może stwożyć by czarną liste "krętaczy" ??. Myśle że to niebyłby zły pomysł.

ja takze nie moge nic zlego powiedziec na Pyliusa co do reszty sie nie wypowiadam. A co innych ludzi nie wiem po co sie wypowiadaja jak dokladnie nie znaja prawdy. ja tak samo moge najechac na kazdego z was ale nie tylko najechac, po co sie wpierdalacie miedzy 2 klucacych niech zalatwia to miedzy soba. EHH

popieram fryzjera
    kazdy bedzie ciągnąl na swoją stronę a prawdy sie nie dowiemy
    np skąd wiecie czy Sir bonzo nie jest jakims naciągaczem i nie chce wyłudzic pieniędzy od pyliusa? hehe Sir Bonz nie bierz sobie tego do serca

no wlasnie nie mowie ze sir bonzo to klamca ale stwierdzam fakt ze nie jestesmy bogami i nie jestesmy wyczuc kto klamie

wiec ani jeden ani drugi sie nie obrazac

Atrax Robustus
    Guest

Ja tez znam troche Pyliusa i przyznam, ze to wedlug mnie, naprawde uczciwy i porzadny czlowiek.
    A takie sprawy, jak ta, raczej nie powinny byc rozwiazywane na forum, bo wszelkie takie dyskusje narazone sa na obiektywne/subiektywne komentarze ludzi, ktorzy staja po stronie osob z bardziej przekonywujacymi argumentami. Wojny na forum niczemu nie sluza.

zadne wojny... jezeli juz pylius jest taki silny w slowach "ty gnoju, debilu" itp. te jednak nie najlepiej swiadczy o takim sprzedajacym... ja tez, jak pisalem, mialem bardzo dobre zdanie o pyliusie dopoki tego nieszczesnego zakupu.... moze poprostu mialem pecha, a jesli juz to czemu ignorowac moje blagania by powiedzial co z ta zbozowka jest? zamiast ladowac w nia wszystkie mozliwe antybiotyki na rynku, bym dobral jeden ale skuteczny. A jesli sie sprzedaje cos chorego, chudego, wadliwe... to jednak nalezy o tym poinformowac kupujacego... tak mi sie przynajmniej wydaje...
    sam waz mi wyszedl 350zl, antybiotyki kolejna stowka. buuuu

Kendzierzawiec
    Guest

no wiecie ja od pyliusa kupiłem swojego pierwszego węża, zbożówkę. Była zdrowa, ładna i zadbana, co prawda było napisane że ma z 70 cm, a miała tak z 55 cm. Zresztą nierobiło mi to zadużej różnicy. Wąż przyszedł domnie dzień potym jak wysłałem kase i wtedy byłem bardzo zadowolony z usług pyliusa, ale teraz niewiem czy bym coś od niego kupił, tak samo od Sir_Bonzo. Takie kłutnie to prawdziwa anty reklama dla sprzedających. No to by było na tyle.

Nook
    Guest

hmmm ja dostalem dzis lacznie jakies 5000 maili od sz kolegi pyliusa ktory mysli ze usuwanie tylu wiadomosci zajmie mi caly dzien tylko myli sie bo ida do kosza w 10 sek (akurat 5000 bo jeszcze dostalem wiele "zwrotów" na jakiś mail niby Piotra Pręgowskiego którego mail miał być również zbombardowany)... ale liczy się to że chce mi zrobic na zlosc, ma swoja prawde, szkoda ze sie z nia z nikim nie potrafi podzielic, a racjonalnie myslacy czlowiek od razu zrozumie o co w tym wszystkim chodzi i kto tutaj robi kogo w konia

Na poczatku mialem najlepsze z wszystkich Was zdanie o pyliusie. a teraz... Zalosne wydaja mi sie spekulacje na temat kto zostal oszukany. To jest chyba oczywiscie. Dzisiaj rowniez dostalem ok 1000 maili od pyliusa-zalosne... Ktos zostanie oszukany i jeszcze pod jego adresem padaja zarzuty,ze on jest oszustem-kendzierzawiec idt-zastanowcie sie co byscie zrobili na moim miejscu... Posta tego nie ja napisalem,tylko pylius-a sprawe cala opisalem,zeby Was ostrzec. Widac super nagroda mnie za to spotyka... Zapamiętam i wyciagne konsekwencje z tego.

Uprawnienia umieszczania postów