-
Lezka sie w oku kreci... to juz roczek :]
Nawet nie zauwazylem, ze 2 dni temu, minela rocznica mojego pierwszego postu na tym forum (nie licze ht.pl). Nie pisze tego, aby sie pochwalic, ile juz tu jestem (bo wielu jest tu o wieele dluzej ode mnie), ale po to, zeby podziekowac Wam wszystkim za wspaniala atmosfere, jaka zawsze tworzyliscie... za 100 nowych kontaktow na gg, za wymiane doswiadczen i za wspieranie w trudnych chwilach.
Moze nie zawsze byl tu tak milo, jednak wszelkie spory byly zaledwie iskra, ktora gasla rownie szybko, jak sie pojawiala. To z tego forum wynioslem 80% swej wiedzy terrarystycznej. Zaczyajac od podstawowych pytan, ktorych z perspektywy czasu, troche sie wstydze: http://terrarium.com.pl/forum/read.php?f=16&i=397&t=397, powoli zglebialem sie w tajniki Arachnologii (wraz z innymi forumowiczami, ktorzy zaczynali z niewielka wiedza). Tak wiec jeszcze raz goraco dziekuje wszystkim tym, ktorzy doprowadzili do rozkwitu tego forum i dali forumowiczom potezne zrodlo wiedzy terrarystycznej (to dlatego ostatnio jestem taki wredny i czepiam sie o czytanie archiwum, czy FAQ - FAQ tez powstal dzieki Wam).
POZDRAWIAM ! ! ! !
Uprawnienia umieszczania postów