-
kolejny plagiat strony terrarystyka.pl
Przypadkiem wszedlem na strone terrarystyka.com.pl i co widze.. opisy niektorych modliszek zerzniete z naszej strony (modliszki.prv.pl - czasowo zawieszona)... slyszalem ze to nie pierwszy plagiat.. wstydzcie sie panowie i panie..
Poswiecilismy sporo czasu gromadzac i tlumaczac opisy a ktos sobie je po prostu wzial...
pozdrawiam,
avallash
-
Re: kolejny plagiat strony terrarystyka.pl
Jak wyzej.
Nic dodać nic ujac.
-
hehe nie badz smieszny to Wy popelniliscie plagiat
z kilku ksiazek albo teksty doi Adama za estrony - to nie byl plagiat ale nie mow mi ze siedzieliscie duzo czasu nad opisami dobre
-
Kolejna tandetna prowokacja))))))))
Pozdrawiam Devil_
-
Przepraszam Cie bardzo ale wszystkie opisy, ktore _ja_ robilem sa tlumaczone z obcych jezykow, i na pewno nie sa przepisane z ksiazek.. Ani tym bardziej od Adama...
A nawet gdyby byly to plagiatujecie plagiat - moze zaprzeczysz? Mam zacytowac fragmenty i porownac z naszymi?
-
Wiesz devil_..... nie wiem co z ciebie za czlowiek, nie wnikam. wiem skad mamy nasze opisy, wiem tez, ze nie kopiowalismy z innych stron, dlatego tez nie oskarzaj nas bo sie blaznisz. arrow - to samo tyczy sie ciebie.
-
eh ja mam takie zdanie i ma do tego prawo ....
kiedys przegladalem Wasza strone i odnioslem wrazenie iz gdzies juz to czytalem....
a czy tlumaczenie na jezyk polski odylo sie za zgoda autora ??
ja sie nie czepiam i nie zamierzam ....
-
-
Coż może i zerżnięte.
Opisy zarwno na stronie
modliszki.prv.pl
i terrarystyka.com.pl
pisane były przez osoby, które chyba nigdy w życiu nie zajmowały się hodowlą tych owadów - były bezmyslnie przepisywane i nieudolnie tłumaczone z podejrzanych źródeł.
jezeli ktoś pisze, że u H. coronatus dymorfizm płciowy jest slabo zaznaczony tuz pod informacja ze samce sa dwukrotnie mniejsze od samic też o nim najlepiej nie świadczy......
pozdrawiam
mantid
-
Popieram mantida-kiedys w dziale o autorze Avalash sam napisla ze jeszcze modliszki nie hodowal-to jak opisy moga byc wiarygodne? POza tym ta informacja o koniecznosci zmiany pokarmu przed ostatnia wylinka....
Uprawnienia umieszczania postów