Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 13

Wątek: kolejny plagiat strony terrarystyka.pl

Avallash
    Guest

kolejny plagiat strony terrarystyka.pl

Przypadkiem wszedlem na strone terrarystyka.com.pl i co widze.. opisy niektorych modliszek zerzniete z naszej strony (modliszki.prv.pl - czasowo zawieszona)... slyszalem ze to nie pierwszy plagiat.. wstydzcie sie panowie i panie..
    Poswiecilismy sporo czasu gromadzac i tlumaczac opisy a ktos sobie je po prostu wzial...

pozdrawiam,
    avallash

macleod
    Guest

Re: kolejny plagiat strony terrarystyka.pl

Jak wyzej.
    Nic dodać nic ujac.

hehe nie badz smieszny to Wy popelniliscie plagiat

z kilku ksiazek albo teksty doi Adama za estrony - to nie byl plagiat ale nie mow mi ze siedzieliscie duzo czasu nad opisami dobre

Kolejna tandetna prowokacja))))))))

Pozdrawiam Devil_

macleod
    Guest

Przepraszam Cie bardzo ale wszystkie opisy, ktore _ja_ robilem sa tlumaczone z obcych jezykow, i na pewno nie sa przepisane z ksiazek.. Ani tym bardziej od Adama...
    A nawet gdyby byly to plagiatujecie plagiat - moze zaprzeczysz? Mam zacytowac fragmenty i porownac z naszymi?

Avallash
    Guest

Wiesz devil_..... nie wiem co z ciebie za czlowiek, nie wnikam. wiem skad mamy nasze opisy, wiem tez, ze nie kopiowalismy z innych stron, dlatego tez nie oskarzaj nas bo sie blaznisz. arrow - to samo tyczy sie ciebie.

eh ja mam takie zdanie i ma do tego prawo ....

kiedys przegladalem Wasza strone i odnioslem wrazenie iz gdzies juz to czytalem....

a czy tlumaczenie na jezyk polski odylo sie za zgoda autora ??

ja sie nie czepiam i nie zamierzam ....

heh

Coż może i zerżnięte.

Opisy zarwno na stronie
    modliszki.prv.pl
    i terrarystyka.com.pl

pisane były przez osoby, które chyba nigdy w życiu nie zajmowały się hodowlą tych owadów - były bezmyslnie przepisywane i nieudolnie tłumaczone z podejrzanych źródeł.

jezeli ktoś pisze, że u H. coronatus dymorfizm płciowy jest slabo zaznaczony tuz pod informacja ze samce sa dwukrotnie mniejsze od samic też o nim najlepiej nie świadczy......

pozdrawiam

mantid

Popieram mantida-kiedys w dziale o autorze Avalash sam napisla ze jeszcze modliszki nie hodowal-to jak opisy moga byc wiarygodne? POza tym ta informacja o koniecznosci zmiany pokarmu przed ostatnia wylinka....

Uprawnienia umieszczania postów