Pokaż wyniki od 1 do 3 z 3

Wątek: Aktywnosc

Mieszany widok

PaWeL^
    Guest

Aktywnosc

czesc

zaczne od tego ze przepraszam, za umieszczenie tego posta na tym dziale ale nie wiem na ktorym to napisac - tyczy sie to gekona lamparciego i skorpiona cesarskiego - a mianowicie martwi mnie ich mala aktywnosc gekon wystawia jedynie głowe z kryjówki i obserwuje terr wychodzi jedynie po prędzej zauwarzony pokarm - tak sam od siebie nawet nie wyjdzie sie przejsc po terra a skorpion podobnie qpilem go 3 tygodnie temu przez pierwsze pare dni próbowal caly czas zwiac ) później widzialem go tylko pare razy - ale bylo to w nocy - gdy zauwarzyl ze ktos jest przy terra albo cos w tym stylu odrazu zwiewal do kryjowki - teraz juz wogóle nie wychodzi !! - czy to jest moja wina - robie cos źle (warunki mają odpowiednie) czy moze trafilem na takie "dziwne egzemplaże" ?? :/

Re: Aktywnosc

Czy w przypadku gekona mowisz o nocy, ze wtedy tylko wystawia glowe z kryjowki? Moj tak robi ale za dnia i to jest normalne zachowanie.

PaWeL^
    Guest

Re: Aktywnosc

czesc

w przypadku gekona mówie o wieczorze - nocy :/ :| - wystawia głowe jak zgasze swiatło i tak calą noc :[

Uprawnienia umieszczania postów