Pokaż wyniki od 1 do 10 z 10

Wątek: popularność serwisu

Trunks
    Guest

popularność serwisu

w jakim czasie popularność serwisu terrarium.com.pl zwiększyła sie do tego stopnia że ludzie tu piszą itp...?

Re: popularność serwisu

Oj szybko :-) Początki wyglądało marnie ale strona ruszyła jak burza :-)

Atrax Robustus
    Guest

Hmm.. pamietam, ze jak jeszcze serwis stal na ht.pl, to byl juz dosc popularny. Pozniej coraz wiecej terrarystow tu wpadalo i tak chyba we wrzesniu posty powstawaly juz jak fala

Nook
    Guest

chyba napisze jakas stronke ogolnie jak doszło do tego że powstało coś takiego jak terrarium.com.pl a się zdziwicie

No ja pamiętam początki - pare opisów na podstawie książki van Kampena, pusty czat i puste forum :-)

Kendzierzawiec
    Guest

ja jestem tu od dość dawna. Pamiętam jak było tylko jedno forum i chyba potem rozdzieliło sie na 4 czy jakoś tak. Jak terra stało na .ht było u też dużo osub, A potem powstała terrarystyka i była "rewolucja"... i sie pomieszało...

Nook chętnie poczytam o historii serwisu. Zrób koniecznie jakąś "historię serwisu". Może osobny dział z krótkimi życiorysami twórców, zdjęciami, starymi wersjami serwisu, jeżeli takie jeszcze posiadacie...?

Nook
    Guest

mysle ze do pol roku powinno cos powstac

Trunks
    Guest

zastanawiam sie czy mój serwis też sie tak rozkręci, nie chciałbym zabierac userów do mnie ale chciałbym żeby moja stara miała taka popularność jak terrarium.com.pl

hehe trunks ;-) a zaczęło się bodajże od Nookowego gekona? )))

Uprawnienia umieszczania postów