-
Kolejny ciekawy e-mail od Krzysztofa naczasa vel Sanrains
Hahahahaha !
Jeszcze raz w imieniu kolegi dziękuję za zbożówki / tanie /.;}
A tego typu uwagi np jak w sklepie kierujcie w strone swoją bo wy tam sie karmicie tym ;]
Aha jeszcze takichbajek na mój temat o 10,000zł w Czechach nie słyszałem bo co za idjota da gady za 10tys zł dzieciakowi ????
A atlasy mam cały czas nowe jest ich jeszcze 20 cena to 250zł ale dla was 1000zł ;}}}}}} !
Nie pozdrawiam a spaleni to wy jesteście bo ci ludzie ze Śląska co mieli zmienić o mnie opini zmienili a teraz to ja wasze brudy piore w gronie ludzi najbardziej znanych wśród polskich terrarystów !!
I nigdy z tego nie wyjde i nie będę spalony !
A w wiedzy żaden z was nie może się ze mną ruwnać nowicjusze !!!!!!!!!!
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Nie chce mi sie juz tego komentować bo rak mi słów, chociaż jedno sie jednak znajdzie SCHIZOFREMIK
-
Re: Kolejny ciekawy e-mail od Krzysztofa naczasa vel Sanrains
hehe ale to napisane szczerze mówiąc to niewiem dokłądnie o co w tym chodzi taki chaos panuje w tej wypowiedzi (emailu) że szok Krzysiu dał 2 raz o sobie świadectwo :-)
Pozdrawiam
Serpent
-
Zapomniałem jeszcze dodac ze tytuł maila od tego ciecia brzmi:
"Ja jestem kimś"
buhahha
w sumie ma racje chłopak nawet złodziej i oszust jest kims tylko ze "kimś z dna społecznego"
-
hm chyba ktoś ci zalazł za skórę.
-
a ja mam pytanie o zasadność umieszczania tego na tym forum? ani mnie to interesuje, ani fascynują wasze rozgrywki między naczasem, tobą czy pyliusem, załatwiajcie to między sobą a nie publicznie
-
Jak chewsz cos publicznie przedstawic to moglbys dac kilka slow wytlumaczenia co i jak.
Twoja wypowiedz swiadczy o tobie, a jest w niej duzo chaosu.
-
Przestan, nie wiesz co czynisz. Chcesz miec kolejna "dyskusje" na 100 postow?
-
Kto ma wiedziec ten wie. A kto nic nie wie wiec jeszcze sie nie spażył na tym kolesiu - lepiej zeby sie nie spażyl nigdy.
-
Cycor-sadze,ze 99% uzytkownikow zarejestrowanych na forum ma gleboko w dup*e wasze maile. Nie osmieszasz go,tylko siebie.
-
tak, właśnie kieruje to do tego 1-go % zarejestrowanych na forum.
Uprawnienia umieszczania postów