-
Re: skandal i wstyd !! POLSKICH SKLEPOW ZOOLOGICZNYCH
To jeszcze nic, w hipermarkecie ELEA w CZestochowie jest sklep zoologiczny. Na jednym z terrariów widnieje napis "BOA KONSTRUKTOR"!!! JAk kumpel powiedzial sprzedawczyny ze constrictor to nie constructor i nie mozna tego tak przetlumaczyc to ona powiedziala ze taka nazwa jest popularna i mozna jej uzywac. HAHAHA NIe mozna bylo boa dusiciel napisac? Wtedy kazdy by wiedzial o co chodzi a nie zastanawial sie nad tym co ten boa moze skonstruowac
-
Moze do weza daja klocki lega a na klockach napisz "Zostan konstruktorem ze swoim węzem" ;d
-
Witam
PULSAR gdzie w Czestochowie jest ten zoologiczny ???
-
W hipermarkecie ELEA, niedaleko dworca PKS (wlasciwie pare metrow) IDz zobacz moze jeszcze nie wymazali
-
To co zobaczyłeś to jest pryszcz jagbyś się zapytał może by powiedzieli co to jest a może akurat zapomnieli zmienić napisu tak też bywa albo nieda się zmazać markera... Byś zobaczył jak traktuje się zwierzęta najczęściej legwany i żółwie stepowe w sklepach mniejszych....ehhh....ten temat mozna wałkować bez końca
-
no to masz racje
kiedys byl taki sklepik obok mnie ,co nazywalem go "wariatkowo" w ktorym ryby potrafily plywac zdechle przez 4 dni albo patyczaki byly na sprzedaz (jak ktos chcial kupic to jak zabraklo w terra to zbierane byly ze scian sklepu) aaaa i byl tam tez pies pekinczyk ktory lubiaj jesc papier toaletowy i ta wlascicielka sklepu go karmila aby zabawic dzieci przychodzace do tego zoologa---> pies potem mial bolesci i wogule nie dalo sie wejsc do sklepu bo taaaaaak smierdzialo, byly tez inne przypadki ale szkoda pisac
....WKONCU SKLEP ZLIKWIDOWANO bo nie placila co miesiac za wynajmowanie "lokalu"
dobrze sie stalo !!!!!
-
ej, to nic, przychodze ostatnio do pewnego gliwickiego sklepu (zgarnia go powoli sanepid, choć mają tam całkiem niezłe zwierzaki). Patrzę, w kącie terrarium siedzi sobie rudy pająk. nie widzę go dokładnie, a opisu oczywiście niema, więc pytam się ekspedientki: - to tam to jest smithi czy emilia?
Pani na to: ee...a....tak, oczywiście, TO JEST PTASZNIK - podkreśliła.
ja, z ironią - pewnie rudonogi?
pani - tak, tak rudonogi!!
W końcu wybadałam, ze to była smithi
-
HAHAHAHA no to niezłe... nie hoduje pająków, ale słyszałem już, że istnieje "ptasznik włochaty" no i teraz "ptasznik rudonogi" DD Jakież to pouczające!!! :>
-
Wątpię żeby zaszła taka pomylka między koralowym a pseudokoralowym bo wątpię żeby ktoś koralowe sprowadzał a jak tak to pewnie potwornie drogo.
No ale fakt dobijające... u mnie w sklepie(nigdy go nie uwazałem za dobry) sprzedawali młodego "węża zbożowego" który byl w żeczywistości pytonem tygrysim - poprostu trza byc zdolnym... no i cena była 180 ale itak nie brałem bo był w złym stanie:/
Uprawnienia umieszczania postów