Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 11

Wątek: Nie,nie,nie!

Mistrz Podziemi
    Guest

Nie,nie,nie!

Witam

Jak zauwazyliscie temat jest nietypowy.Dlaczego?Otoz jestesmy na polmetku wakacji a ja mam problem[tylko sie nie smiejcie]:Jestem samotny!
    Szukalem dziewczyny i zadnej nie znalazlem... .Chyba starzeje sie:],ale
    potrzebuje jakiegos oparcia.Przyjaciele wyjechali nad morze i nie mam z
    kim gadac!Pora sie ustatkowac,tak wiec mam prosbe:
    Poznam kolezanke w wieku 16-18lat.Chcialbym porozmawiac na rozne tematy poczta elektroniczna.
    pozdrawiam
    Mistrz Podziemi

Atrax Robustus
    Guest

Re: Nie,nie,nie!

<-----

Chlopie... nie gnij w domu w wakacje, tylko wyjdz sobie gdzies i poszukaj...kolezanki .

Szczesciu trzeba pomagac, a na pewno nie wszystkie fajne dziewczyny pouciekaly nad morze :]

...chociaz nie ma to, jak panna - terrarystka .

Tak, panna terrarystka to jest to ) Pamiętna integracja terrarystów (coolary, biruit_ka) chyba była pierwszą i ostatnią Tak więc koleżanki terrarystki pokazujcie się )

Pozdrawiam
    Leny

terrarystki polskich miast wsi przybywajcie!!!!!!!!!!!! hehehehehe

co wy tam wiecie dziewczyne terrarystke? nie nie nie, a gdzie miejsce na zabawe, kazdy wie jak wyglada dziewczyna takie cos 2 rece 2 nogi glowa i .... no i kazdy wie jake maja charaktery: wszystko wiedzace, cwane, nie dajace dojsc do slowa, a jak polozy im sie np 140 cm teaniure to sa potulne i nieruchome jedyna oznaka zycia to to ze czasem odetchnie, wiec powiedzcie mi co daje lepsza zabawe i satysfakcje niz uciszenie rozgadanej baby????
    PoZdRaWiAm Nazer.

pylius
    Guest

he he :-)
    Moja kobieta , znana jako Agnieszka terrarystyką nie jest ale przepada za moimi wężami , lubi duże włochate ptaszniki , kocha mojego psiaka i ogólnie kształci się w kierunku w jakim i ja - biol-chem . Rodzice nie chcą się zgodzić aby miała jakieś gady , musze coś z tym zrobić :-) Do tego mieszka jakies... 15 m obok mnie :] jesteśmy w tej samiec sieći internetowej , nic mi do szczęścia więcej nie trzeba .

hehe- jak widzę same dziewczyny odpowiedzialy na ogloszenie :P

ja nie mam dziewczyny terrarystki, ale jestem w trakcie "zarażania" jej terrarystyczną pasją

ja też mam dziewczynę która uwielbia moje pajączki

Moge tylko dodac, ze jestem w odwrotnej sytuacji - to ja, jako dziewczyna, zarazam chlopaka pasja do zwierzatek. Pozdrawiam!

Uprawnienia umieszczania postów