Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 24

Wątek: ciekawy e-mail od ''kolegi'' Krzysztofa Naczasa....

Cycor
    Guest

Re: ciekawy e-mail od ''kolegi'' Krzysztofa Naczasa....

Naczas jak już będziesz szedł do Pyliusa to zachacz o dzrwi obok. Głupio by mi było gdybym tez nie dostał twardzielu - buhahahaha.

P.S Jak tam mafia z W-wy i Twoje tajemnicze kule??? A kiedy odbierasz kradzionego peugota 307 z W-wy bo przecież dostałeś go za to że otworzyłeś mafii oczy na coś czego wcześniej nie widzieli. buhahaha.
    A kiedy znowu jedziesz do Egiptu łapac kobry z twoim znajomym??? Bo chciałbym jedną, a pamiętasz jak mi mówiłes ze umisz perfekt niemiecki. Wysłałeś mi smsa po niemiecku to jak poszedłem do babki z mojej budy co uczy tego jezyka - myslalem ze sie spale ze wstydu - tekst typu:
    szafka, krzesło, wolne pokoje od srody itd.
    A kiedy koledzy z ukrainy do ciebie znowu przyjadą???

A pamietasz jak mi posylales maile z interii a dokladnie Super.expres@interia.pl i pisales jako dziennikarz analfabeta zreszta.
    cyt"dowiedzilsmy sie ze hoduje pan weze w komendzie tyskiej policji które uciekaja a nastepnie uciekają" buhahha
    jeszcze kilka innych było.
    Mówiłeś ze zadzwonisz do Roberta z W-wy z mafii.
    Mówiłeś cyt"to jest nakład niekontrolowany i oni nawet polityków obsmaruja i nikt na to nie ma wpływu, ale ja zadzwonie do Roberta on to załatwi" buhahahaha

A co bys powiedział gdyby ktos sie dowiedział o kradzionych zwierzętach które odkupiłeś za bezcen wiedząc ze sa kradzione - sprzedajac je potem mówiąc ze sa z Czech?
    Pani ze sklepu w którym zginely owe zwierzeta napewno podziekowala by za informacje.

Ale wiesz ja poczekam do twojej pelnoletnosci i wtedy jak podskoczysz to ci dojebie na palach!!!

Ludzie mógłbym tu długo pisac ale po co? - ten koles ma rozdwojenie jazni.

Chociaz to jeszcze musze napisać:
    Mówił ze sprzedaje tanio weze wykladowcy ze studii od żekomej córki pana Brachaczka i przez to ona teraz obleje drugi rok przez jego przedmiot. A pytałem Witka Plucika i mówił że pierdolisz bzdury bo nie ma żadnej córki.
    Albo to: No ostatnio pomagałem pisac prace dyplomową i dziewczyna dostała 4+ i zdała studia. temat pracy to : Zapach w kontaktach między ludzkich" buhahah
    Też przeciez masz dostep do kazdego konta w banku i mozesz sprawdzac saldo danego rachunku jesli tylko masz numer konta. buhahah

***** synek słów mi brakuje - mówiłem ci juz ze o tobie napisze kiedys ksiązke: "zaczarowany Krzysio i jego kosmiczne przygody"

Strzała - widzisz pozytyw przez pryzmat forsy

pylius
    Guest

To tylko jedna z wielu opowiesci tego pierdolonego fantasty , najlepsze było jednak jak twierdził że jestem winien kilka tyś dolarów komuś w Holandii za pytony . Nie dość że ciota z niego niesamowita , wygląda jak rasowy pedał to jeszcze ma tak wybujałą wyobraźnie , jak ja go spotkam to go strzaskam że aż mu krew z oczodołów tryśnie . DIE DIE DIE

bueueuehehehehe(brak slow)

ja proponuje zrobic zrzutke i wyslac naczasa na leczenie co Wy na to?? pewnei znajdzi esie jakis dobry szpital psychiatryczny??

pozdrawiam

San Rains
    Guest

Masz racje my to jeszcze nie jesteśmy rozliczeni !!!

Cycor
    Guest

Ooooooo Naczas znowu straszy swoim karate! buhahahah

noo ja tez mam nadzieje ze niedugo sie sprawa wyjasni pierdolony naciagaczu, a jak cos jeszcze chcesz ode mnei to sie z checia z toba spotkam bajkopisarzu

pozdrawiam

San Rains
    Guest

Niewdaje sie w dyskusje z takimi ja ty ! Pisz se jeszcze lepsze bajki o niemieckim, Egipcie itp. nawet dobrze ci to idzie masz talent humanistyczny :-) pomyśl o pisaniu powieści fantasy !

Nie będę już nigdzie nic pisać bo tylko winny się tłumaczy :-) !

buehehehenie miałem okazji rozmawiac z tymkrzysztofem ale moze to i dobrze bo bym chyba niewytrzymał

Powodzenia w wycieczkach z mafią "nowym" peugotem 307 po kobry do egiptu.

Kendzierzawiec
    Guest

Kurde, ale wy wszyscy mocni jesteście d hehe

Uprawnienia umieszczania postów