Naczas jak już będziesz szedł do Pyliusa to zachacz o dzrwi obok. Głupio by mi było gdybym tez nie dostał twardzielu - buhahahaha.

P.S Jak tam mafia z W-wy i Twoje tajemnicze kule??? A kiedy odbierasz kradzionego peugota 307 z W-wy bo przecież dostałeś go za to że otworzyłeś mafii oczy na coś czego wcześniej nie widzieli. buhahaha.
A kiedy znowu jedziesz do Egiptu łapac kobry z twoim znajomym??? Bo chciałbym jedną, a pamiętasz jak mi mówiłes ze umisz perfekt niemiecki. Wysłałeś mi smsa po niemiecku to jak poszedłem do babki z mojej budy co uczy tego jezyka - myslalem ze sie spale ze wstydu - tekst typu:
szafka, krzesło, wolne pokoje od srody itd.
A kiedy koledzy z ukrainy do ciebie znowu przyjadą???

A pamietasz jak mi posylales maile z interii a dokladnie Super.expres@interia.pl i pisales jako dziennikarz analfabeta zreszta.
cyt"dowiedzilsmy sie ze hoduje pan weze w komendzie tyskiej policji które uciekaja a nastepnie uciekają" buhahha
jeszcze kilka innych było.
Mówiłeś ze zadzwonisz do Roberta z W-wy z mafii.
Mówiłeś cyt"to jest nakład niekontrolowany i oni nawet polityków obsmaruja i nikt na to nie ma wpływu, ale ja zadzwonie do Roberta on to załatwi" buhahahaha

A co bys powiedział gdyby ktos sie dowiedział o kradzionych zwierzętach które odkupiłeś za bezcen wiedząc ze sa kradzione - sprzedajac je potem mówiąc ze sa z Czech?
Pani ze sklepu w którym zginely owe zwierzeta napewno podziekowala by za informacje.

Ale wiesz ja poczekam do twojej pelnoletnosci i wtedy jak podskoczysz to ci dojebie na palach!!!

Ludzie mógłbym tu długo pisac ale po co? - ten koles ma rozdwojenie jazni.

Chociaz to jeszcze musze napisać:
Mówił ze sprzedaje tanio weze wykladowcy ze studii od żekomej córki pana Brachaczka i przez to ona teraz obleje drugi rok przez jego przedmiot. A pytałem Witka Plucika i mówił że pierdolisz bzdury bo nie ma żadnej córki.
Albo to: No ostatnio pomagałem pisac prace dyplomową i dziewczyna dostała 4+ i zdała studia. temat pracy to : Zapach w kontaktach między ludzkich" buhahah
Też przeciez masz dostep do kazdego konta w banku i mozesz sprawdzac saldo danego rachunku jesli tylko masz numer konta. buhahah

***** synek słów mi brakuje - mówiłem ci juz ze o tobie napisze kiedys ksiązke: "zaczarowany Krzysio i jego kosmiczne przygody"

Strzała - widzisz pozytyw przez pryzmat forsy