Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Wątek: ja też troche o sobie

bizkiters
    Guest

ja też troche o sobie

interesuję się pająkami,skorpionami,muzyką,breakdance,graffiti!
    muzyke to słucham hardcore,punkrock,metal,nu-metal,rock,breakbeat
    pajączki jakie posiadam to brachypelma albopilosum(miałem wiecej spider's ale rodzice nie pozwolili je dłużej trzymać)
    breakdance-dopiero zaczynam nauke umiem pare trików
    graffiti-jestem w tym niezły
    pozdro dla wszystkich

Terrariko
    Guest

Re: ja też troche o sobie

Metalowiec?? i breakdance?? Ja tańcze breka na dyskach ale jestem skatem i słucham hip hopu a nie metalu i roca!!!!!!!

Moby_
    Guest

o boze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a wiesz wogole co to skate???????????????????????????? boze... to ze break'a tanczy to nie moze maetalu sluchac? buehehehehehehe bo dzisiaj "skate" to koles w szerokich spodniach - krok minimum troszke nad kolanami ;p , komorka, duuuzej bluzie, smycza, czapka no i oczywiscie musi sluchac hiphopu! buehehehehe

bizkiters
    Guest

lubie metal bo mi sie podoba,lubie nu-metal bo też mi się podoba nie chodze w glanach,normalnie sie ubieram.lubie punkrock bo mi sie podoba
    lubie breakdance a hiphop do breka sie nie nadaje tylko breakbeat!
    a ja hiphop nie lubie chyba ze stary dawny hip hop bo dzisiejszy hiphop to tylko kasa na zarabianie,laski,drogie fury,pieniądze to jest polski hiphop i amerykański własnie!!!!o stary to było graffiti,breakdance
    polski hiphop nowy to ja lubie camey squad.

Atrax Robustus
    Guest

A ja sie nie identyfikuje z zadnymi tego typu grupami

Mam czesciwo wyglad metala (oprocz wlosow - krotkie)...ze wzgledu na ubrania..koszulki itd., ale czasem slucham sobie hh (kilka dobrych zespolow, bo reszta prosi sie o pomste do nieba). Raz pokazalem sie w raperskiej bluzie, a na discmenie leciala sobie piosenka Cradle of Filth i jacys skaci od razu z oburzeniem krzynkeli... "co z ciebie sa skejt, powinienes ziom sluchac normalnej muzy, takiej jak my". Wysmialem gosci. Szczerze mowiac...nie ide nigdy za moda i staram sie miec wlasny styl i sluchac tego co lubie, robic to, co lubie, nosic to, co lubie... Polecam to naprawde kazdemu. Badzcie w zgodzie z samym soba...

Kendzierzawiec
    Guest

noto omnie słów kilka, nosze zaduże spodnie, nosze zadużą bluze, wszytko mam o rozmiar zaduże, jeżdże na rolkach, słucham hip hopu. Uważam sie za skata, ale... skaci robią to co lubią, czyli słycham punk-roku, metalu, roku, muzyki klasycznej, rapu, brek-bitów i tańczyłem kiedyś breka.
    A tak wogule to skąd wzieło sie określenie skate ?? od ludzi jerzdżących na deskach, a w polsce ludzie któży mają szerokie spodnie automatycznie nazywani są skatami :P To jest torche pomylone... ale ja lubie szerokie żeczy bo są wygodne i tyle. A tak pozatym to zajmuje sie komputerami(ucze sie o systemach, sieci, [torche poza ale też sie z tym łączy, socjotechnologia]pisanie programów itp.), terrarystyką(pajęczaki, gady). no to chyba tyle... jak zwykle namieszalem.

AAAAAAA rany boskie- znowu ten bizkiters masters jakmutambyło? buajhahahaahahah (takie małe apropos z czata ;>)

Uprawnienia umieszczania postów