-
Re: PLAGIAT nicków.............
proponuje zlozyc sie powiedzmy po 1 zl na baaardzo gruby slownik ortograficzny jezyka polskiego, wyslac go do CLIMY, dac mu bana na powiedzmy miesiac, moze przez ten czas przeczyta ten slownik i zacznie pisac z sensem
-
jestem za! jestem za!! Dam nawet 2zł, byle by miał ten słownik )
-
a teraz usiądź, przeczytaj wszystko od początku i zastanów sie kto tutaj pierniczy głupoty? i to w dodatku łamaną polszczyzną.
-
clima? jakiej pomocy szukam? Szkoda mi łopaty na takiego bachora, wolę przekopać nią wał wokół mojego bloku(może łopata troche by rozumu do głowy Ci wbiła). Zastanów się kilka razy nad każdym zdaniem, które napiszesz, a dopiero potem wystawiaj je do publicznego użytku. Stary - i zainwestuj w słownik ) Albo może skorzystaj z programu WORD, który automatycznie wykrywa błędy...
ps. pozdrów "Ekipę" z podwórkowej piaskownicy.
Pozdrawiam
Leny
-
Ja już się niewypowiedam możecie mi dać bana w dupie to mam. Leny skończ mnie denerwować ....a widac że na wsi mieszkasz i łopatą gnuj przewalasz... :|
Już się niewypowiadam ...*********** ludzie.
-
sam jestes **********. ide pisac do nooka zeby to wypieprzyl bo az glowa boli, jeszcze ktos sie zarazi tą głupotą którą tu wypisujesz...nagle mówisz że nic nie masz do Klimy..nic nie rozumiem, do mnie mówisz że mnie nie straszysz..weź się chłopie zdecyduj i wracaj na swoje podwórko rządzić tamtejszą ludnościa... to moje ostatnie słowa.
-
a prosilem....
Clima - co do ciebie to jedno slowo by wystarczylo ktore by cie opisalo ale go tu nie wypowiem.
Reszta - Przeczytajcie sobie wszystko od poczatku i sie zastanowcie dobrze.. sami nakrecacie ta bezsensowna dyskusje.. bezustannie powtarzajac te same argumenty.
I jakie z niej wyszly wnioski? zadne!
Moze jedynie tyle ze kilka osob pokazalo/powiekszylo obraz swojego 'geniuszu'
...
wiec niech juz nikt tu nie odpisuje.. poczytajcie sobie w spokoju
EOT
pozdrawiam
johno
ps: a kolega MareQ niech bezsensownie nie tworzy nieuzywalnych kont.
-
eh to jest na każdy temat lepiej zeby tutaj sie wyzwali niz na innych forach, mam to w nosie, spór jest o byle gie.. dajcie sobie spokoj
bug - rzeka , bóg - no bóg heh, buk - drzewo, tak samo sie wymiawia- prawie a slowa maja rozne znaczenia, a na grupach dyskusyjnach nie widac jak sie wymiawia tylko jak sie pisze, boze ale bzdury pisze o 3 w nocy
-
CLIMA ma troche racji ktoś mu zplagiatował nicka i mu sie to nie podoba. Ale takie sprawy sie inaczej załatwia: pisze sie do gościa z prożbo żeby zmienił nick jak nie chce zmienić to piosze sie do administratora żeby gościowi zablokował nick. Mało tego nie w takiej formie tylko grzecznie. A na pewno nie na forum i w ten sposub. Nawet jeśli powyższe metody zawiodły to tragedja sie nie dzieje. i należy to olać.
A co do ortografi to jak ktoś napisze óje, uw lub zrobi inną lioterówke która karzdemu sie zdarza to text jest czytelny ale to co pisze CLIMA jest ledwo rozczytywalne. Niedługo rzeby korzystać z forum będzie trzeba zainstalować sobie program DECLIMA 3.2 który z tego co CLIMA napisał zrobi co chciał napisać i co miał na myśli. I nieoburzaj sie bo takia jest prawda i kup se ten słownik albo uważaj na to co piszesz.
Ale sie rozpisałem.
-
heheh dobre leny
Uprawnienia umieszczania postów