Strona 4 z 7 PierwszyPierwszy ... 23456 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 65

Wątek: PLAGIAT nicków.............

Re: PLAGIAT nicków.............

ha ha!!! rozgryzłam Climę. Jak wiadomo, kiedyś działał na forum pod pseudonimem Magik (to na pewno, identyczne numery gg, tylko niewiem czemu pisał że 'tą znienawidzoną osobą jest Magik!". Nio ale cóż, grunt to zdolność do samokrytycyzmu). 6 czy 5 maja tego roku pytał się na forum, czy może korzystać z karty sieciowej "kolegi", który już nie musi z niej korzystać, bo rzadko siedzi na necie, a temu koledze Nook dał bana za 'wulgarne zachowywanie się' na forum. Oj Climeczko, ale z ciebie krętacz, naprawdę, po dostaniu bana pod pseudonimem Magik (równocześnie to ten Twój cały 'kolega' od karty sieciowej) zmieniłeś nicka na forum, i chciałeś się upewnić, że ten ban wciaż na tobie wisi. Proszę Cię, napisz kiedyś autobiografię, myślę że bedzie się świetnie sprzedawać obok powieści kryminalno-detektywistycznych <rotfl>
    Mimo wszystko pozdrawiam...hehehehhehehe

Co do postu ktory napisal Klima przez "K" nie przez "C" to faktycznie takowy post byl na forum, ni pamietam gdzie ale byl.

koksik, już kilka osób próbowało go znaleść ( w tym ja wśród starszych postów na łamach tego forum i jakoś nikomu sie to nie udało :/

Ponowie moją prośbę: CLIMA daj link do posta w którym wypowiedział sie (lub którego napisał) klima.

CLIMA
    Guest

hah jesteś hora gówno wiesz kredytko denerwójesz mnie nic niuewiesz a po co miał bym włazić jako klima i se jaja robić właziłem jako Magik i teraz clima i masz pecha...i skończ pierdo*** że ja se jaja robie

CLIMA
    Guest

Doble ostatni post do ciebie!!!!!! i sie zamknij wkońcu!!

CLIMA
    Guest

A tego linku niepamietam ale wiem ze to było na dzile "handel" pytał o albopilosum i awikularia odpowiedziała a potem jak napisąłem ten post to post z "klima" znikł niewiem czy co to miało być ale niesadzcie mnie bo ja se jaja nierobie odechciało mi się robić takich glupot a ty Dpble śmiezba jestes na żywo bym ci powiedzial w buze coś niemiłego bo mnie najbardziej nenerwójesz a rozgryzłać to orzecgie mnie . Karzdy Op wie że ja to Magik dawny heh ....... :/

"ty Dpble śmiezba jestes", "nenerwójesz a rozgryzłać to orzecgie mnie", "Karzdy Op wie że ja to Magik "... CLIMA, czy byłbyś tak uprzejmy pisać na polskiej stronie w jęzuku POLSKIM a nie wyzywać (szczególnie dziewczyne) w innym języku, którego sie uczysz? Zwarz że nie każdego stać na nauczyciela z Zimbabwe, także nie jesteśmy wstanie tych obelg odszyfrować.

I niebaw sie w 'damskiego boksera'. Jeszcze raz obrazisz Double albo jaką kolwiek inną dziewczyne (szczególnie w obcym języku) na tym serwisie to bądź pewny że tam przyjade, i napewno znajdzie sie ktoś kto pojedzie zemną bo wszyscy, ale to WSZYSCY mają Cie już dość!
    To nie jest groźba, proszę żebyś tego tak nie interpretował ...

redknee
    Guest

do climy !!!!!!!

co bys zrbobil jesli bylby nowy nick na forum "CLIMAS" ??

tez bys sie zucal tak jak o "KLIMA"????????

CLIMAS
    Guest

Re: do climy !!!!!!!

Kto co chciał odemnie?

CLIMAA
    Guest

i powiem Ci że w żaden sposób nie możes mi zabronić mieć takiego nicka!

Uprawnienia umieszczania postów